Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 kisgyermekkel hogyan lehet...

4 kisgyermekkel hogyan lehet túlélni egy önző, agresszív férjet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem akarlak megbántani, DE: ugye, nem mostanában derült ki számodra, hogy önző és agresszív?

Minek szültél 4 gyereket egy ilyen embernek?

Biztos nem vagy buta nő, azt írod, diplomád van, gondolom, észrevetted a férjeden korábban is, hogy nem megfelelően viselkedik.

Bocs, csak sosem értettem, amikor valaki megvárja, amig nagyon nagy baj lesz, visszafordíthatatlan, és akkor kezd el panaszkodni...

Egyébként nem kell "túlélni", ott kell hagyni a fenébe...

2009. febr. 1. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha tarthatatlan az állapot, mindenképpen külön kéne folytatni. Nem éri meg, hogy tönkre tegyen téged és a gyerekeket. Egyébként én annyit mondanék neki a grófi származását illetően, hogy "2009-ben élünk, nem a feudális korszakban. Ma már senki sem érdekel, hogy gróf vagy... Szegénykém. Sajnálom, hogy nekem kellett ezt elmondanom." Lehet, hogy egy kicsit megdöbbenne.
2009. febr. 2. 09:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát ezért nem szeretek panaszkodni,mert csak ezt kapom a fejemre,és itt már én tényleg nem számítok, csak a gyerekeket nézem. Én szép családot akartam,és a gyerekekkel nincs is baj,ez vigasztal. Voltak szép időszakok higgyétek el, akkor azt gondoltam ha valami rossz volt,hogy csak én fújom fel a dolgokat,nem hátra,hanem előre akartam nézni. Szülői segítségben nincs hiány szerencsére. Őket sem akarom megbántani,sokat segítenek,anyu túl se élné ha én elköltöznék a gyerekekkel. Ennyi gyerekkel az ember többször is meggondolja...új házasságra meg minek is gondoljak (egyébként nincs senkim,nem is volt,az is elvárná,hogy

neki is szüljek azt pedig már nem szeretnék...

2009. febr. 2. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sokat szenvedhetsz tőle, szegénykém!

Hát tudod, én egy ilyen családban nőttem fel, a különbség csak annyi, hogy az apám nem származott grófi családból, mégis úgy bánt anyámmal, mintha a seggéből rántotta volna ki! Tudod hogy éltem meg én ezt és mit láttam?

Anyám annyit dolgozott az a szerencsétlen, ha apámat elzavarta volna a sunyiba, és fele annyit dolgozik, duplán jól éltünk volna! Igaz, én csak egyedül voltam gyerek, nyilván nem ugyanaz, mint 4. Viszont azért Te 4 gyerekkel kaphatsz szociális támogatásokat is, nem tudom létezik-e még a szociláisan rászorulók részére lakás, de biztos van, mert a mi társasházunkban is van ilyen, ráadásul nem is 4 gyerekes egyedülálló anyuka, hanem alkoholista, értelmi fogyatékosok! Ha az ilyeneknek adnak lakást, szerintem adnának Neked is!

Én azt mondom gyere el onnan amíg nem késő, saját magadnak és főleg a gyerekeknek sokkal jobbat teszel ha otthagyod a grófi herét, aztán csináljon amit akar! Menj minnél messzebbre, az ország másik részébe! Hidd el, sokkal jobban járnátok! Csak elindulni nehéz, utána már sokkal jobb lesz!

És még találhatsz magadnak olyan társat is, aki nem egy utolsó rongyként kezel!

Sok sikert, légyszi majd jelezz vissza, hogy alakulnak a dolgok!

Szorítok nagyon!!!!!!!!

2009. febr. 3. 11:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

hmmm.... "anyu túl se élné ha elköltöznék a gyerekekkel....."

Azt túlélné, hogy Te tönkre mész? Ha Te tönkre mész, ki neveli fel a gyerekeket? Az idegbeteg férjed? Ők is tönkre mennek. De így is!

Szerintem fogd meg a gyerekeket, fog meg anyut is és együtt menjetek el!

(az előző hozzászóló)

2009. febr. 3. 11:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Anyumékkal nem lakunk együtt egyébként;após-anyós viszont közismert,jogot végzett emberek a környékünkön...azért a férjemnek van munkája,nem mondhatnám,hogy here,csak itthon lusti...
2009. febr. 3. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Még ha lusti lenne, az hagyján (bár az sem!), de hogy méég szekíroz is és agresszív? ..... hát, azért gondold meg!
2009. febr. 4. 16:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem bántani akarlak, de te is a tipikus mártír kategóriába tartozol. Önző és agresszív állatból lett otthon lusti férj... már mentegeted, mert ki kéne lépned a komfortzónádból ahhoz hogy megváltoztasd a pocsék életed. Pont olyan vagy mint az anyám, aki a saját kényelme és "jajj a szüleim meg a szomszédok mit szólnának" hozzáállása miatt tönkre tette az egész gyerekkorom. Sajnálom a 4 gyerekedet, mert igazából ők isszák meg mindennek a levét. És ne hitegesd magad, pontosan tudják mi zajlik közöttetek.
2018. jan. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!