4 kisgyermekkel hogyan lehet túlélni egy önző,
agresszív férjet?
Úgy, hogy visszavágsz, és megmutatod neki, hogy veled nem lehet packázni. De ha nagyon-nagyon agresszív, és úgy gondolod, hogy súlyosan bántalmazna, akkor ezt inkább hagyd ki, és próbálj meg valahogy elköltözni, akár anyaotthonba.
2009. febr. 1. 17:41
2/18 A kérdező kommentje:
Bántalmazás azért nincsen,de rapli és hiszti elég gyakori-a gyerekek előtt is. Főleg az bánt ha "minden rendetlen itthon" ahogy mondja, de itthon nem tesz odébb egy szalmaszálat sem..!
Mondd meg neki ezt: "Apukám ha nem tetszik valamit akkor tegyél rendet vagy nevelj itthon 4 gyereket egyszerre,lehet dönteni és nem dirigálni!"
Na azt hiszem ettől le fog esni az álla,nehogy azt higgye már h azért,mert férfi és dolgozni jár ő sz*rta a spanyol viaszt.....ne félj tőle mondd csak meg neki a frankót.De ha tényleg bántalmazna is akkor inkább ne...fogd a gyerekeket és menjetek el,ha tudtok.
2009. febr. 1. 18:01
Ja bocsi azt akartam írni ,hogy neveljen otthon egyedül ő 4 gyereket te meg elmész dolgozni és akkor meglátjuk olyan hűdenagy rendet tud majd tartani ...
2009. febr. 1. 18:04
5/18 A kérdező kommentje:
Van egy felsőbbrendűségi érzése merthogy grófi családba született az apja, én meg afféle paraszti származású vagyok..jó értelemben ( mindketten diplomások vagyunk )
Most erre mit írjak? Okos ember más kárán tanul...
2009. febr. 1. 18:15
A férjeket is csak úgy lehet nevelni, mint a gyerekeket. A csesztetéseit, veszekedéseit el kell engedni a füled mellett, ne vedd fel a kesztyűt. Hiába ordít, te csak bájosan mosolyogj rá, esetleg megkérheted kedvesen, hogy vegye inkább cd-re a sirámait, majd meghallgatod, ha a négy gyerek mellett lesz rá időd. Meleg vacsora meg csak normális viselkedés esetén várja. Némelyik hímneműnek nem árt némi idomítás.
2009. febr. 1. 18:47
Ha nagyon durvan onzo, es rondan viselkedik, inkabb maradja a gyerekekkel egyedul, minthogy mindenki kikeszuljon mellette, idegbetegge tegyen benneteket. Egyikotoknek sem tesz jot sem lelkileg, sem sehogyan sem a megalazas. Gondolom ha grofi csaladbol szarmazik, anyagi gondotok nincs. Mindenkepp menjel el tole a gyerekekkel, es inkabb egyedul, de nyugalomban legyetek. Ha szuleid tudnak, segitsenek a gyerekek neveleseben neked.
Hagyd inkabb a grof urat, imadja csak sajat magat. Tegye tonkre sajat magat, de ne tegedet a gyerekekkel egyutt.
De miert nem hivsz hetente par alkalommal valakit aki segit rendet tartani, vasalni, takaritani...stb.
2009. febr. 1. 18:57
9/18 A kérdező kommentje:
Jaj dehogy vagyunk gazdagok, anyósék feléltek már mindent..magam csinálok mindent,hitelt fizetek mint bárki más...
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy meghallgattatok és írtatok! Máris jobban vagyok!Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések: