Hogyan tudnám rávenni anyukámat, hogy vita nélkül engedjen el a párommal?
Felnőtt nő vagy,viselkedj ahhoz méltóan.Nem kell anyukádtól elkéretőznöd sehová.Ha nem hagyja ezt abba,költözz el tőle.
Milyen anyós lesz így belőle belegondolt?Mert az neki lesz a legrosszabb,ha elmar magától benneteket teljesen az erőszakosságával.Az én anyósom is ezt csinálta,és csodálkozik,hogy kerüljük a társaságát.Az anyáknak tudomásul kell venni,ha a gyerekük felnőtt akkor már nem avatkozhatnak az életébe.Ha bizalmi a kapcsolat az nagyon jó mert sokmindent meg lehet egymással beszélni,de akkor is legyen az embernek magánélete.Ezt tiszteletben kell tartani,már nem tartozik minden rá ami veled kapcsolatos.
Az pedig nagyfokú önzés,ha azért akar maga mellett tartani mert egyedül nevelt fel.Keressen magának társaságot,netán társat,de ne a fiatalok életét akarja élni.Ez sok pár között konfliktusforrás,sok kapcsolat megy emiatt tönkre.
Szerintem ezt ne várd meg,lazíts a köteléken.
Ültesd le,és beszéld ezt meg vele.Ha megérti,talán tudtok még egy darabig együtt lakni,persze ha nektek is megfelel,ha nem érti akkor gyors költözés.
Sok sikert nektek.
Felfoghatatlan, hogy vannak olyan nők, akik nem veszik észre, hogy a gyerekeik már felnőttek lettek. Engem 15-16 évesen már elengedtek oda ahová menni akartam, csak meg kellett mondanom, mikorra érek haza. 17 évesen már tényleg oda mentem ahová akartam.
Szerintem egyszerűen közöld anyukáddal, hogy hová mész és hogy mit tudom én másnap reggel mész csak haza, és ne foglalkozz vele, hogy nem tetszik neki. Ha egy pár hét után sem rendeződik a dolog, akkor fogd magad és költözz el. Hiszen dolgozol már. Kezdj önálló életet. Én 19 évesen már külön éltem, pedig mindig jóban voltunk anyuval, naponta beszélünk telefonon, hetente 2-3szor is találkozunk, de ettől még felnőtt önálló ember vagyok.
Ez nagyon durva, komolyan mondom. Mas 19 evesen kulon haztartast vezet es gyereket nevel, dolgozik, tanul, el, jon megy, rendezi az eletet.
Ne engedd anyukadnak, hogy ennyire rad telepedjen, beszeljetek vele sokat, sokszor, es igenis menjel el otthonrol, es kerd meg, hogy ne veszekedjen ezmiatt veled, mert rosszabb lesz a helyzet csak.
Ha a baratodat netalantan elveszited, akkor boldogabb lesz?
Es mit mond, mennyi idosen fog majd elengedni tegedet? 30 evesen, vagy mikor?
Szornyu, tonkrefog tenni, szallj szembe vele, es mondd meg neki, hogy az az elet rendje, hogy majd egyszer ferjhez mesz es elmesz otthonrol. Ha nem enged, veszekszik, koltozz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!