Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyet értessz ezzel? Egy...

Egyet értessz ezzel? Egy férfit max 2 héten belül fel kell próbálni, mert ha nem jó az ágyban nem éri meg a fáradozást?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 18:53
1 2 3
 21/26 Milana válasza:
65%
Imadom a "felprobalni" szakkifejezest :-D
2011. jan. 14. 19:34
 22/26 anonim ***** válasza:
68%

"a férfit meg kell váratni. ősi recept, nekem mindig be is vált"

Ezen nagyon jót röhögtem. Mindig be is vált...ezek szerint mégsem vált be annyira, ha ott van az a mindig. Hiszen több pasi dobott már...

2011. jan. 14. 19:35
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

19:35

Ez nagyon ül. :D

2011. jan. 14. 19:40
 24/26 anonim ***** válasza:
87%

Nem értek egyet az első részével,ezzel a 2 héttel, egy bizonyos határig édes a várakozás, na de 2 hét? Az semmi.

A második részével pedig nem ilyen nyersen,de egyetértek. Ha a szex nem jó,az előbb utóbb egy nagyon rossz szenvedéssel teli kapcsolatot eredményez, tele negatív élménnyel. Erre tényleg senkinek nincs szüksége.

2011. jan. 14. 19:40
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3x volt 3-4 éves kapcsolatom, mindegyikben 1 hét után volt az első együttlét. Nem bántam meg, de az hogy 2 héten belül "kell" azért az erős túlzás.
2011. jan. 14. 22:02
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

úristen...ez rettenetesen gáz...már a megfogalmazás is degradáló a férfiakra nézve! mi az hogy felpróbálni?? ez olyan mintha valami tárgy lenne csak a férfi, ami ha nem válik be, kilehet dobni a kukába, mint valami használt papírzsepit...pf

26/nő

2011. jan. 15. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!