Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyet értessz ezzel? Egy...

Egyet értessz ezzel? Egy férfit max 2 héten belül fel kell próbálni, mert ha nem jó az ágyban nem éri meg a fáradozást?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 18:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
9%

Ha két héten belül nem feküdne le velem a csaj akivel összejövök az gáz... Max egy hónapot érdemes várni, ha utána se, akkor abból értelmes kapcsolat nem lesz.

Ez egy felmérés eredménye, nem én találtam ki:

Szex: 55%

Szerelem: 45%

Ha bármelyik fél nem képes bármelyiket teljesíteni maximálisan. Az a kapcsolat halott.

2011. jan. 14. 19:05
 12/26 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nem hogy 2 héten belül nem kell szexuális kapcsolatot létesíteni egy férfival, hanem egyáltalán nem szükséges a szex ahhoz, hogy tudd milyen emberrel van dolgod. A hétköznapi dolgokból simán leszűrheted milyen az ágyban...

Egyébként meg nem csak szexből áll a kapcsolat... ha 2 hét után elmész vele honnan tudod egyáltalán a személyiségetek passzol-e?!

2011. jan. 14. 19:07
 13/26 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm aki annyira ismer, (feltételezem, hogy egy kérdés miatt) hogy egy kérdés alapján megtudja állapítani, hogy egy r*banc vagyok.

Feltettem egy kérdést, erre várok reakciót. Ennyi, és köszönöm annak aki tisztességes választ adott.

2011. jan. 14. 19:10
 14/26 anonim ***** válasza:
36%

teljesen igazad van jányom!

98/ N

2011. jan. 14. 19:10
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
a férfit meg kell váratni. ősi recept, nekem mindig be is vált. általában szemezek, incselkedem, néha egy kis csók, aztán hetekre eltűnök, vagy éppen másokkal flörtölök, és a pasi keres, keres és felébred benne a vágy, és minél hosszabb ideig vágyik, annál biztosabb hogy a vágy szerelemmé alakul. Láttad már a skorpió megeszi az ikreket reggelire? Eszenyi Enikő hát én pont olyan vagyok. És a pasik nem hogy nem unnak meg, egész háremem van, akik évek óta vágynak rám, úgyhogy nem kaptak meg. De nem ez volt a kérdésed. Az első szexet a vágy is befolyásolja, minél tovább éheztetik egymást a szerelmesek, annál szenvedélyesebben fognak egymás ....nak esni.
2011. jan. 14. 19:11
 16/26 A kérdező kommentje:
azért vannak itt eléggé prűd válaszok gyerekek
2011. jan. 14. 19:12
 17/26 anonim ***** válasza:
59%
Nem azt mondtuk hogy ribanc vagy! Azt mondtuk az ribanc, aki így gondolkodik! Hogy te hogy gondolkodsz, azt csak te tudod...
2011. jan. 14. 19:14
 18/26 anonim ***** válasza:
40%

19:11

biztos nekik is megéri pff..

2011. jan. 14. 19:18
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem értek egyet. Nem a farkáért keresek párt... Ismeretlen emberrel meg nem fekszem össze, márpedig 2 hét alatt senkit nem lehet kiismerni.
2011. jan. 14. 19:21
 20/26 anonim ***** válasza:
20%

Én az tartom helyesnek, ha éjfél után a lányok az asztalon táncolnak, az urak pedig ezzel egy időben a cipellőjükből fogyasztják a pezsgőt.

Igen elegáns még a buli fénypontján betolt hatalmas tortából kiugró lengén /csillagszóróba/tejszínhab-pamacsokba öltözött csinos csaj, illetve a gulát alkotva való fényképezkedés -ez utóbbi titkos vágyam is.

-Ebbe a koncepcióba illesztve a 2 héten belül felpróbálás még talán kicsit kicsit túl szolid is!

2011. jan. 14. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!