Elmondjam a barátnőmnek, hogy a pasija bepróbálkozott nálam?
A b.nődnek tudnia kell arról, hogy ez a pasi nem a hűség mintaképe. Ha ennek ellenére is vele marad, az az ő dolguk, de te ne falazz már ennek az ürgének.
És ha később derül ki, a barátnőd teljes joggal lesz megbántva, amiért nem szóltál.
Egyébként tuti fix, hogy le fogja tagadni az egészet a pasas.
Úgysem tudnék úgy találkozni a barátnőmmel utána, hogy ne lássa rajtam, hogy valami nem stimmel. Főleg nem tudnék úgy találkozni velük, hogy mind a ketten ott lennének.
Ha te volnál hasonló helyzetben,elvárnád, hogy a barátnőd elmondja, mi történt?
Ja, és ha elmondod is neki, arra készülj fel, hoyg először tutira kiakad rád a barátnőd, mert persze miért ne feltételezhetné, hogy neked tetszik a baártja. Vagy tetszik is, tényleg? Végülis egy pasi általában akkor próbálkozik be, ha érzi, hogy lehet?
...előző voltam...
ha elmondod, csináld azt, amit a Jóbarátokban a Phoebe :)
sütött finom sütit, és elment a Rachelhez (vagy istentudja hogy irják) :) és közölte, hogy Récsöl a barátja, és ő sosem hazudik a barátainak. Ezért elárulja, hogy ő ezt a sütit nagyon finoman tudja elkészíteni. És lám, ez igaz, mert Récsöl is totál odavolt a sütiért. És mivel lám Phoebe igazat mond, ezért higgye el a Récsöl, hogy akkor is igazat mond, amikor elmondja, hogy Récsöl pasija kikezdett vele. És amikor erre Récsöl pumpája felment, akkor kedvesen megkínálta sütivel, hogy lehiggadjon az édességtől.
:) nekem ez nagyon tetszett :) és az is hogy Joey-t ugyanigy szendviccsel nyugtatják le konfliktus esetén.
Sok embernél bejön ez... a legtöbb ember amúgy is csokit enne szivesen mikor ideges, vagy depis :)
Amúgy.. én elmondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!