Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekes tapasztalatom szerint...

Érdekes tapasztalatom szerint miért választanak a magas pasik alacsony nőket? A magas nőknek meg maradnak az alacsony pasik?

Figyelt kérdés
Magas pasi alatt értem: 180-190 cm, és alacsony nőkön értem: 150-160 cm. Sok ilyen pár van, na meg itt is írogatják, hogy a csaj 155 cm és 185 centis férje van...stb. Miközben a magasabb nőknek (165-180 cm) meg 170-175 centis pasik jutnak...Eddig arra jutottam, hogy az alacsony nők azért választanak magas férfit, hogy az utódaik magasabbak legyenek. De a magas pasiknak ebből nincs hasznuk, mert ezzel az ő fiúgyerekei és lánygyerekei is kisebbek lesznek...szerintetek?
2011. jan. 14. 11:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

na akkor úgy látszik én viszem a pálmát:) én 150 vagyok kerekítve a párom 193. az első két hónapban zavart a magasságkülönbség, most már megszoktam, egyedül a táncot nehéz megoldani:) egyébként meg legalább valaki eléri a szekrény tetején lévő cuccokat:) 3,5 éve együtt:)

23/L

2011. jan. 17. 21:02
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Na,vajon miért járnak a 180-190 cm magas férfiak alacsonyabb nővel,hát,csupán azért,mert nem találnak 220 cm feletti nőt.
2011. jan. 17. 21:16
 23/29 anonim ***** válasza:
48%
Mert hol van velem egy magasságú fiú? A kicsik túl kicsik. Ennyi.
2011. jan. 17. 21:19
 24/29 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanmár! Senkit nem érdekel mekkora lesz a gyereke, amíg nem lesz törpenövésű (mármint betegség szintjén).

Egyszerű a képlet, nem tudom, mit kell ezen ennyit gondolkozni:

Egy eleve aranyos nő cukibbnak TŰNIK, ha alacsony, picike...cukika...

Egy eleve jólelkű/magabiztos férfi, ha magas, magabiztosabbnak, nagyobb biztonságot nyújtónak TŰNIK.

Az emberek persze nem szemmérték szerint választanak, hanem cukiság/magabiztosság szerint, amin az optika tudat alatt nagyon nagyon sokat dob. Természetesen VANNAK KIVÉTELEK! De lényegében a fiúk a cukker "kislányokat" szeretik, akikre vigyázni kell, óvni a rosszaktól. (Egy magas nő túl magabiztosnak tűnhet, senkiben nem alakul ki igény arra, hogy védelmébe vegye, de mivel ezt sok nő nem is szereti, ezért ez nem is baj persze.)

Na a nők többsége meg azt szereti, ha a férfibe kapaszkodni lehet, még akkor is, ha amúgy semmi bajuk nincs az életben. Én például imádok bekucorodni a párom ölébe, és akkor máris olyan, mintha egy saját szigetem lenne, ahol béke van, senki sem bánthat, és csak örök boldogság vár rám. Szóval ilyen értelemben értem a megvédést és a megvédésre való vágyat! Egy 180 centis nő kevesebb sikerrel kucorodik bele egy 190 centis pasi ölébe, mint egy 160 centis nő...

2011. jan. 17. 23:30
 25/29 A kérdező kommentje:
23:30 én igazat adok neked, tényleg a nők egy része ilyen. De szerintem ugyanúgy lehet védő egy 180 centis nőnek egy 195 centis pasi, és egy 155 centisnek egy 170 centis,így legalább mindenkinek jutna pár.
2011. jan. 18. 11:57
 26/29 anonim ***** válasza:
78%

23:30 vagyok.

Igen, lehet, de ez olyan, mint amikor a havi fizetésed fél millió, de te mégis 1 milliót akarsz. Vígan meg lehet élni fél millió nettóból, minden probléma nélkül, de az ember akkor is mindig többet akar. Így a párkapcsolatban is: mindenki a legvédőbbet/legcukibbat akarja, nem az elég védőt és az elég cukit. Érted? Na meg aztán mikor láttad te azt bármikor is, hogy az emberek odafigyelnek más emberekre, és önzetlen érdekek vezérlik még a párválasztáskor is? Az emberek nem ilyenek...ha ilyenek lennének, a kommunizmus is működne, hogy mindenki csak annyit vesz le a polcról, mint amennyi neki kell.

Szerintem egy alacsony nőnek eszébe sem jut a magas nők sanyarú sorsa, mikor kiszemel magának egy langaléta srácot, és szerintem ez így van jól. Mégis miért törődjön a magas nőkkel? Törődjön velük akkor, amikor életveszélyben vannak vagy hasonlók, de senkinek se kéne csak azért lemondania a szerelemről, mert "nem illik" elvenni a lehetőséget egy magas nő elől...

2011. jan. 18. 13:53
 27/29 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 21:02 vagyok

figyeltem az eszmecserét, és én is úgy gondolom, hogy a magas pasi védelmet nyújthat, legalább is biztonság érzését:) mondjuk nekem sosem volt célom a magas pasi, sőt, nem is szerettem őket, mert nagyon úgy éreztem, hogy lenéznek, megalázónak éreztem, de hozzáteszem, nálam ez mindig így volt kicsi korom óta. de amióta a párommal vagyok, azóta nem így látom, inkább férfiasnak gondolom. ez nem jelenti azt, hogy alacsonyabb pasik nem tetszenek, de igazából már jobban elgondolkodom egy magasabb pasin:)

meg hogy miért nem az ideális 175-195 cm a gyakori? mert az túl logikus lenne:)meg most a vonzalom nem magasság kérdése szerintem:)

2011. jan. 19. 21:08
 28/29 anonim válasza:
Ez butaság. Nem magasság alapján döntenek az emberek, szimplán csak vonzódás kérdése. Anyukám 168cm apukám 181 cm én meg lány létemre 183 a bátyám 185.. Akkor most hogy is van ez? igenis megleli az ember a párját volt alacsonyabb pasim és magasabb is, magassarkút is hordok, nem hat meg ha alacsonyabb nálam (ésszerű kereteken belül) volt olyan hogy odajött hozzám egy 165cmes srác, na az vicces volt. De nem ez a lényeg. "az utódok magasak legyenek" ez nevetséges már ne haragudj.
2011. máj. 18. 15:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Jesszus, mint egy tenyészeten... Te így próbálod összepárosítani az embereket?! "így legalább mindenkinek jutna pár..." Az ember olyasvalakit válasszon(és ő válasszon, ne a netes okostóni, és ne is a társadalmi normák), aki lelkiekben kiegészíti, akit szeret és akivel harmonikusan tud együttműködni, illetve akinek a külsője is tetszik... Az nem zavar ha az árják keverednek nem árjákkal?!
2018. nov. 2. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!