Érdekes tapasztalatom szerint miért választanak a magas pasik alacsony nőket? A magas nőknek meg maradnak az alacsony pasik?
Én 155 vagyok, férjem 168. Direkt 180 alatt "vadásztam" mindig is, mert rettentően zavar, ha egy gyomorhoz kell beszélnem. De nekem meg ez az ízlésem.
Van aki meg a hegyomlás pasikat szereti, mert "mellette törékenynek érzem magam".
Én bőven törékenynek érzem magam a mindennapi életben, nem tetézném ezt még a magánéletemben is :)
Eltérő igények, eltérő választások.
Kerdezo,
Nem ertetted valaszom. Igy lett belenk nevelve. A ferfinak kell magasabbnak lenni, egy ferfi akkor ferfi ha meg van egy bizonyos magassaga. A no nezzen fel a pasira, a no legyen alacsonyabb, mert egy ferfi ne nezzen fel egy nore, stb. mivel a ferfinek kellene magasabbnak lenni, en ugy nezem, azert van ez a velemeny, mert " a ferfi tobbet er". Regi osztalyrendszerek.
Egyebkent mindegy. En is a magasabb ferfiakat kedvelem. Nekem nagyon komikus lenne ha egy alacsonyabb ferfivel lennek. Es igen, mindig direkt a magassag is szamit nekem. Ram jonne a rohoges, ha pl egy alacsonyabb ferfivel kellene tancolom, vagy eppen mast csinalnom.
175 centi vagyok,párom 195,tökéletesen mutatunk még akkor is ha felveszem a 12centis magassarkúm...
pedig elvileg magasnak számitok...páromnak mégse kellett egy 150 centis kisnövésű...és nekem se kell olyan akihez nem tudok magassarkut felhuzni,mert röhejesen nézne ki
Nekem a párom kb 1o cm-el alacsonyabb nálam. Sosem terveztük, sosem volt ez szempont, így alakult. Nehogy már ezért hagynám el...3,5 éve együtt
2o-L
Ez a "Mekkora magas lesz majd a gyerek?" dolog komoly genetikai téma (ha tényleg érdekel a dolog, kérdezz rá online egy genetikusnál, vannak ilyen tanácsadó oldalak, ahol dokik válaszolnak a kérdésekre). Én ismerek olyan párt, akik mindketten baromi magasak, a lányuk meg akkora, mint én.
Én 160 cm vagyok. Nem zavar, mert arányos vagyok. Magas barátnőim (ketten vannak, 190 cm magasak), szegények alig találnak lábhosszban stimmelő nadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!