Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekes tapasztalatom szerint...

Érdekes tapasztalatom szerint miért választanak a magas pasik alacsony nőket? A magas nőknek meg maradnak az alacsony pasik?

Figyelt kérdés
Magas pasi alatt értem: 180-190 cm, és alacsony nőkön értem: 150-160 cm. Sok ilyen pár van, na meg itt is írogatják, hogy a csaj 155 cm és 185 centis férje van...stb. Miközben a magasabb nőknek (165-180 cm) meg 170-175 centis pasik jutnak...Eddig arra jutottam, hogy az alacsony nők azért választanak magas férfit, hogy az utódaik magasabbak legyenek. De a magas pasiknak ebből nincs hasznuk, mert ezzel az ő fiúgyerekei és lánygyerekei is kisebbek lesznek...szerintetek?
2011. jan. 14. 11:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

Én 155 vagyok, férjem 168. Direkt 180 alatt "vadásztam" mindig is, mert rettentően zavar, ha egy gyomorhoz kell beszélnem. De nekem meg ez az ízlésem.

Van aki meg a hegyomlás pasikat szereti, mert "mellette törékenynek érzem magam".

Én bőven törékenynek érzem magam a mindennapi életben, nem tetézném ezt még a magánéletemben is :)

Eltérő igények, eltérő választások.

2011. jan. 14. 11:52
 12/29 anonim ***** válasza:
51%

Kerdezo,

Nem ertetted valaszom. Igy lett belenk nevelve. A ferfinak kell magasabbnak lenni, egy ferfi akkor ferfi ha meg van egy bizonyos magassaga. A no nezzen fel a pasira, a no legyen alacsonyabb, mert egy ferfi ne nezzen fel egy nore, stb. mivel a ferfinek kellene magasabbnak lenni, en ugy nezem, azert van ez a velemeny, mert " a ferfi tobbet er". Regi osztalyrendszerek.

Egyebkent mindegy. En is a magasabb ferfiakat kedvelem. Nekem nagyon komikus lenne ha egy alacsonyabb ferfivel lennek. Es igen, mindig direkt a magassag is szamit nekem. Ram jonne a rohoges, ha pl egy alacsonyabb ferfivel kellene tancolom, vagy eppen mast csinalnom.

2011. jan. 14. 12:11
 13/29 anonim ***** válasza:
18%

175 centi vagyok,párom 195,tökéletesen mutatunk még akkor is ha felveszem a 12centis magassarkúm...

pedig elvileg magasnak számitok...páromnak mégse kellett egy 150 centis kisnövésű...és nekem se kell olyan akihez nem tudok magassarkut felhuzni,mert röhejesen nézne ki

2011. jan. 14. 12:56
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerű biológia. Egyensúly fenntartás.
2011. jan. 14. 13:02
 15/29 anonim ***** válasza:
62%
Én 170cm vagyok a pasim meg nem alacsony: 186cm :)
2011. jan. 14. 13:02
 16/29 anonim ***** válasza:
70%
156 cm vagyok, a pasim 181 cm. És bármilyen furcsa, nem a magassága miatt választottam... Hanem mert kedves volt, segítőkész, humoros. Nagyon nem érdekelt, milyen magas...
2011. jan. 14. 13:09
 17/29 anonim ***** válasza:
69%

Nekem a párom kb 1o cm-el alacsonyabb nálam. Sosem terveztük, sosem volt ez szempont, így alakult. Nehogy már ezért hagynám el...3,5 éve együtt

2o-L

2011. jan. 14. 14:53
 18/29 anonim ***** válasza:
62%

Ez a "Mekkora magas lesz majd a gyerek?" dolog komoly genetikai téma (ha tényleg érdekel a dolog, kérdezz rá online egy genetikusnál, vannak ilyen tanácsadó oldalak, ahol dokik válaszolnak a kérdésekre). Én ismerek olyan párt, akik mindketten baromi magasak, a lányuk meg akkora, mint én.

Én 160 cm vagyok. Nem zavar, mert arányos vagyok. Magas barátnőim (ketten vannak, 190 cm magasak), szegények alig találnak lábhosszban stimmelő nadrágot.

2011. jan. 14. 20:52
 19/29 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes amiket írtok, én is ilyen kapcsolatban élek. Én 163 cm vagyok, a férjem 193 cm. Nem kimondottan a termetéért választottam, sőt az elején nagyon zavart a magasságkülönbség. Nálam nem volt szempont, hogy magasabb utódaim legyenek, bár azért jó érzés tudni, hogy a fiam is igazi dalia lesz (legalábbis egyelőre úgy tűnik a termetéből). Most már nagyon tetszik, hogy a férjem egy nagy mackó, akihez oda lehet bújni, nem is tudnék mást elképzelni magam mellett. Igazából lehet igazság abban is, amiket írtok de semmiképpen sem volt tudatos, hogy ilyen magas férfit választottam életem párjául.
2011. jan. 17. 20:04
 20/29 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes téma :D Nekem vegyesen voltak alacsonyak és magasak is, nem igazán érdekelt, csak annyiban, hogy túl magas ne legyen (185 felett). Én középtermetü vagyok (167 cm), a férjem magasnak mondható (183 cm). Ö azért nem szereti a magas nöket mert nem tudja úgy magához szorítani öket, hogy eltünjenek :D amúgy viszont így ideális szerintem ez a magasságkülönbség:)
2011. jan. 17. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!