Ezek normális dolgok egy házasságban? Vagy tényleg én vagyok a paranoiás már megint, és túllihegem a dolgokat? Ti ezt mire vélnétek. Nemet és kort is irjatok!
-Nem csókol meg rendesen szinte amióta összeházasodtunk,azaz két éve.Szájrapuszit ad magától de rendes csókot csak felszólitásra,és az kb.olyan érzés hogy érze rajta hogy nem szenvedélyből teszi,hanem azért mert attól fél hogy ha nem ad,akkor cirkusz lesz.Magyarázatot nem adott,csak hogy "reggelente néha a fogkefétől is rosszul van"
-Foggalmam sincs a pénzügi helyzetünkről,semmiről,több ezer eurós veteránokat(most van kb.11db) vesz a hátam mögött,mert szerinte nekem ahoz nincs közöm,mert az a cég pénze.Ugyanugy a házunk,és az autónk is céges néven van.Közösön semmi.A cég meg az övé.Csekkeket,bevásárlásokat fizeti.Közös bankszámlánk nincs.
-Fűnnek fának rám panaszkodik,hogy én milyen rossz vagyok,miket csinálok,közben azt mondja szeret.De ezt nem érzem,számára az az eggyütlét hogy este a tv előtt átölel a karjával és elalszunk,meg kb.hetente 1x-2x van szex.Elhanyagolva érzem magam,és magányosnak.Nem ilyen volt a kapcsolatunk a házasság előtt,számomra ő volt maga a tökély.
Azt hiszem te rossz lóra tettél!
Szeretnéd, ha lefesteném a jövőképedet?
Először majd félrelép, ha már nem csinálja persze, aztán ha elváltok totál kisemmiz. Nem vagy tisztába az anyagi helyzetetekkel, ami garancia rá, hogy ott maradsz egyedül, egy büdös vas nélkül. A férjed már most nem tisztel. Jobb, ha tisztázod a dolgokat vele, mielőtt túl késő lenne.
jah, hát igy mondjuk nem csodálkozom :)
a korkülönbség most ütközik ki... ld. szex, eltérő intimitás igények.
mondjuk azt akkor sem értem, hogy miér nem csókol meg és miért szid mindenkinek :/
lehet, hogy gyereknek tart és azért nem avat be a pénzügyekbe...
25 évesen 2 gyereked van... háát... nem tartom hibának, de... korán szültél :) és kitudja lehet, hogy nem a megfelelő embernek...
nehéz úgy bármit tisztázni, hogy a másik nem hajlandó rá
és ha azt mondanád, hogy elhagyod, ha nem ül le veled beszélgetni? van hova költöznöd? édesanyádékhoz... bárhova, csak hogy ne üres fenyegetésnek vagy blöffnek tűnjék.
az óvatosságot arra értem, hogy nehogy eltűntesse a közös vagyont, és ha esetleg el akarna válni (vagy te akarnál), akkor ne legyen min osztozkodni...te dolgozol? vagy a gyerekekkel vagy otthon? hány évesek? volt a párodnak korábban házassága? ezek mind olyan kérdések, amik fontosak lehetnek abban, hogy mit és hogyan és mikor reagálj
1. Lehet, hogy nem annyira szeret csókolózni, volt már ilyen párom, ezért még nem idegesíteném magam.
2. Közös bankszámlánk nekünk sincs, ettől még közös kasszán vagyunk, szóval ez sem lenne gond, az már inkább, hogy nem enged neked betekintést az anyagi helyzetetekbe és nem beszélitek meg a kiadásokat. Én már itt menekülnék!
3. A másoknak való panaszkodás bunkóság tőle, ha állandóan csinálja. Ha egyszer-kétszer fordult elő, akkor arra azt mondom jó, kiborult nála a bili valamiért, berágott rám és nem tudta magában tartani. Akkor sem szép dolog, de nagyon kevésszer el lehet nézni. Ha viszont rendszeres, akkor egyáltalán minek van melletted, ha semmi nem jó neki amit csinálsz, vagy ha valami baja van veled, azt nem tudja veled megbeszélni, ellenben másokkal igen.
Szóval ez is egy rossz jel.
Az utolsó viszont nálunk is így van és nekem egy fantasztikus érzés a párom karjában elaludni. Az ilyen intim pillanatok legalább annyit jelentenek nekem, mintha szexelnénk egyet, aztán jónapot. A heti egy-két szex meg pont az a mennyiség, ami nekem tökéletesen megfelel. Persze van, akinek ez kevés. De ezt valahogy összhangba kell hozni. Néha ő is kedveskedhetne neked ilyen téren, ha fáradtabb is, hiszen evés közben jön meg az étvágy. :) Viszont te is megérthetnéd, hogy neki ritkábban van kedve.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:04
Tökre igaza van.
Én tudod mit tennék a helyedben? Elkezdenék "gondolni" a jövőre... Nem pofátlanul, csak úgy egy kicsit. Remélem érthető....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!