Használtátok a családban a TANGRAM német nyelvkönyvet? Ha igen milyen volt belőle tanulni?
A Lazán németül-t nem ismerem, de véleményem szerint a Tangramnál csak jobb lehet. Igazából a Tangram a divat mostanság, de szerintem pont nyelvtanulásban nem kéne a divatot követni... A Tangramot azért nem ajánlom, mert kevés benne a szöveg, ezáltal gyatra a szókincse. Meg valahogy a nyelvtan sem az igazi.
Nyelvtanár
ma 11:10
Köszi a választ!Az elsőnek is!Nem tudom mi legyen!Mindenki mást mond!:)Véleményem szerint nagyon nem mindegy hogy miből tanul az ember!
én anno a Start -> Unterwegs -> Grünes Licht sorozatból tanultam.. állítólag még most is jó, azt hiszem újra ki is adták.
meg a Themen is jó úgy hallottam, de azt személyesen nem ismerem.
Én a Lazán németül-ből is tanultam (mára már felsőfokúm van), én egyénileg is tudtam tanulni belőle, vicces, nagyon jól magyaráz, és jó a szókincse.
Igen azt hallottam hogy jó könyv és hogy jól lehet belőle egyedül is tanulni!Kb heti 2-3 órával és napi 2-3 órás tanulással mennyi idő alatt lehet középfokig eljutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!