Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoltok az Emma névhez?...

Mit szoltok az Emma névhez? De a párom 1 m-mel szeretné, mert Csehországban fogunk majd lakni. és igyis szegény csehek, már a párom vezetéknevével bajban vannak!

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név, két M-el:)
2011. jan. 12. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
Oh, szegény csehek. Kikopik a tinta a tollukból, mire a második M-t leírják. Persze neked nem fog a nyelved beletörni, ha egy tölcsér fagyit akarsz venni ott?
2011. jan. 13. 15:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen,igazad van nem fog beletorni.Az az 1-m nem számít már,de attol még nem kell ilyen lekezeloen válaszolnod,mert nem azért irtam ide,hogy ha valakinek rossz napja van,rajtam toltse ki a duhét.En csak a véleményetekre voltam kiváncsi,és a legtobb embertol értelmes választ is kaptam.

De az Emma nevet is azért válsztottuk,hogy ne nehezítsuk ennél jobban a helyzetét.Mert ha mondjuk Eniko,Emoke vagy hasonlo nevek,nem keijthetoek a csehek számára,és ne felejtduk el,hogy mi sem magyarországiak vagyunk,ahogy már írtam.Persze nem a fagyivásárlásrol van szo...

2011. jan. 13. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!