Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti elengednétek a...

Szülők, ti elengednétek a lányotokat korcsolyázni a barátnőivel úgy, hogy nem tud?

Figyelt kérdés
Februárban lesz 17 éves.
2011. jan. 12. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek,mondja valaki hogy ez kamu kérdés!!!!!!!!!!!!!?????????????

Ha mégsem,akkor igen,elengedném.Nyilván mindenki ugy kezdett korcsolyázni,hogy nem tudott...és láám,nincs tele a hiradó igy tél időben hullákkal a korcsolyapályáról.

2011. jan. 12. 18:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Emlékeszem az első korcsolyázásomra :) Jól korizó haver kivitt, vonszolt, mutogatta a mozdulatokat, fordulásokat. Egy-két óra alatt jól bele is jöttem. Néhány hónap múlva már kisebb trükkök is mentek.

Majd a koripályán észrevett egy nagydarab ismerősöm, aki gondolta köszönés helyett mellémkorizik és hátbavág. Azóta megy a dupla leszúrt Rittenberger, csak asszem ott nem arcra kell érkezni.

Másnap áthajtottam egy papírzsepin. Meglepő, hogy a zöld és kék szín hány árnyalata tud megjelenni az emberi testen.. :)

2011. jan. 12. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én még ott tartok, hogy a dolgokat meg kell tanulni valahogy. Nem is tudtam, hogy van olyan ember, aki előbb tud korcsolyázni, mint hogy elkezdené... Oo

Naná, hogy el.

2011. jan. 12. 18:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Én 12-13 évesen már mehettem korcsolyázni az osztály egy részével, volt, hogy bazi nagyot estem, de mégis megmaradtam.

17/L

2011. jan. 12. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze. Hogy tanulja meg ha nem engeded el?
2011. jan. 12. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Naná! Ha elesik, úgyis elesik, akkor is, ha ott vagy.

Mi a barátnőmmel a hatéves öccsét is magunkkal vittük. Néhány alkalom után lekörözött minket :D:D

2011. jan. 12. 19:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én semmiféleképpen sem engedném el!

Én még azon is töprengek, hogy elengedjem-e a lányom iskolába, hisz' nem tud se olvasni,se számolni és még a négyzetgyökvonásos pitagoras tételt sem tudja. Így hogy fogja letenni majd az éretségit?! :)

Haggyukmáááár...

2011. jan. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!