Gyenge vagyok és beleőrülök a helyzetbe. Hogyan javíthatnék rajta?
Nem vagy gyenge!! Ezt vésd be magadnak!
ha talált más csajt vagy megbocsátasz vagy nem, ezt neked kell eldönteni. ha kívánod őt nagyon, akkor nehezebb szakítani ez tény. De ha barátként szeretnéd őt magad mellett tudni, akkor mondd meg neki, hogy ha más nőt többre tart akkor az ok, de ne hagyjon faképnél, legyen még egy darabig a lelki támaszod. ha lemondja a talikat, akkor írj neki egy részletes e-mailt, és sms-ben kérd , amikor már elküldted, hogy szíveskedjék tüzetesen átolvasni, és adj neki pl. 3 napot, hogy akkor szeretnél választ kapni. lesz-e a barátod, vagy már az sem. szerintem ez korrekt.
ezt a határidőt írd is le neki, pl. így " kérlek gondold meg , nekem fontos vagy, nem akarlak az ágyamba rángatni, ha te nem akarod, de nincs rajtad kívül senkim, akivel bajaimat megosszam, légyszi mához 3 napra hozz döntést, hoyg számíthatok-e rád."
A saját személyiségeden kell dolgoznod. Legjobb barátaidként jellemzed azokat az embereket, akikről azt írod, hogy "csúnyán bánnak veled". Miért tűröd el, hogy bárki csúnyán bánjon veled? Főleg az ún. legjobb-aktól miért tűröd el? Mert fél, hogy egyedül maradsz és neked nem jár jobb?
Ha le tudod küzedeni a kisebbrendűségi komplexusodat és egyenrangú partnere tudsz lenne a barátaidnak és a szerelmednek, akkor nem fognak csak bántani. Amíg alárendeled magad, mindig te szívod meg. Megaláznak, kihasználnak.
Ha lesz elég önbizalmad, akkor arra is rá fogsz jönni, hogy ez nem szerelem, legalábbis a párod részéről nem az. Akkor nem szendvednél, hanem boldog lennél. És nem bántana, nem csapná rád a telefont. Neked pedig nem szabadna megalkudnod egy ilyen (rossz) kapcsolattal. Megérdemelsz egy olyan pasit, aki szeret.
Én elhiszem, hogy te kapaszkodsz bele, és minél távolabb kerül, annál inkább kétségbeesel, hogy "szereted". De azt is számít, hogy ő szeret-e téged, és az is, hogy boldogok vagytok-e.
Az a baj, hogy amikor együtt vagyunk, minden oké. Aranyos velem, jól érezzük magunkat, mondja, hogy szeret és úgy is érzem, igazat mond. De egyébként meg a tettei sokszor nem ezt bizonyítják. Pláne az utóbbi pár napban. :(
A barátnőmmel is az volt a helyzet, hogy szavakban eladta magát. "Így meg úgy szeretlek" Amikor viszont szükségem volt rá, nem állt mellettem, vagy kiadott egy harmadik félnek. Ha nem azt hallotta tőlem, amit hallani szeretett volna, besértődött. Komolyan elegem van az ilyen emberekből, de attól még szeretem őket. :( Tudom, hülye vagyok...Dehát egyedül vagyok, mint a kisujjam. :(
Légy erős! Ez a dolog ott kezdődik, hogy ha valakivel bajod van, azt le mered cseszni, hogy vegye már észre magát, hogy tanulja meg veled legközelebb nem szórakozhat.
Hidd el, ha valakit lecseszel, az máskor már jobban fog figyelni arra hogyan beszéljen veled.
akkor legközelebb nem csak legyint, hogy áhh ezzel bármit megtehetek...
és így ha határozottabb vagy, ha vannak elveid, így jobban fel fognak nézni rád a többiek és több barátod is lesz.
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok!!!
Próbáltam azt, hogy kimondom a véleményem, de akkor sértődés lett a vége, még ők duzzogtak be, és a végén még én lettem a szar alak. :( Persze az is lehet, hogy rossz emberekbe futottam bele. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!