Mit tanácsoljak neki? Összeveszett a lányával.
Férjemnek a lányával alapvetően jó a kapcsolata, néha szoktak csak összeveszni (pl. a képességeihez képest romlik valamiből a jegye, stb).
Két ünnep között elkérte buli címén a férjem lakását. Azzal a feltétellel adta oda neki, hogy kitakarítva kéri vissza. Másnap reggel felhívta a lányát, aki mondta, hogy éppen takarítanak, most ne zavarja.
Visszaérkezéskor férjem felment megnézni a lakást, állítólag koszosabb, mint volt, sáros cipőnyomok, kupac fűrészpor, stb Tehát nemhogy nem takarított ki a lánya, de hazudott is.
Pár napig nem kereste, majd felhívta és letolta (normális hangnemben, nem kiabált, csak közölte vele, hogy valótlant állított, ezért haragszik rá). A lánya csak nagyokat hallgatott.
Ennek már bő egy hete, a lánya azóta nem jelentkezik, pedig eddig naponta-kétnaponta beszéltek és hetente 2-3 alkalommal találkoztak is.
Férjem most ott tart,hogy hátha megbántotta a lányát, felhívja, bocsánatot kér... Pedig szerintem jogosan haragudott rá.
Nem merem beleszólni, mert nem az én gyerekem, de nem is tartom jó nevelési elvnek, hogy jogosan letolja, majd még ő kér elnézést?
A lánya 18 éves.
A lány másnap reggel mondta az apjának, hogy ne tartsa fel telefonon mert éppen akkor takarít. Ha azt mondta volna, hogy fáradt és majd két nap múlva, abból se lett volna gond.
Amit felettem írtak, hogy tini-stikli, aláírom. Ennyi idősen én is trükköztem ilyenekkel. Ha lebuktam, én is lapítottam. (Sok hasonlóságot érzek a lány és az akkori önmagam között, ezért tudom néha megjósolni a viselkedését.)
Viszont nekem apám azt a módszer alkalmazta, hogy nagyon higgadtan letolt (következetes ember volt), majd hosszú ideig szeretettel, de érezhetően két lépés távolsággal kommunikált velem.
Ennél rosszabb nincs, olyan bűntudatom volt ilyenkor, hogy ihaj.
Anyám ordított, ha gond volt, őt nem is vettem komolyan.
Talán a férjem is követhetné azt a taktikát, amit anno apám csinált velem. Én egy arcizma rándulásától is összetojtam magam, pedig soha nem bántott és kiabálni se szokott velem.
Azt hiszem ezt - saját tapasztalatként - elmondom neki, aztán dönt, ahogy dönt.
Bár lehet hogy igazat mond a csajszi: Lehet hogy takarított, de lehet hogy másnál??? XDDDDDD Azt ugye nem mondta hogy hol.... XDDD Lehet hogy annyira be volt csiccsentve, hogy a szomszéd lakása csillog villog XDDD
NA jó ez csak vicc volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!