Szerintetek anyu kért sokat, vagy tesóm nem normális?
Egyik tesóm lesz (A) másik (B) Alapból ad/nak 10 ezer foritot, és anyu , (B) testvéremtől kért még egy 5-st MERT FÁT HOZZATUNK.
Erre tesóm elkezdte hogy az albérletbe nem kellene ennyit fizetni, meg , hogy neki is csak egy 10 ezerese van a 79 ezer forintjából. :S
Igen anyu úgy csinálja hogy egyik hónapban (A) tesótól kér 10 mellé + 5 ezeret másik hónapban meg a másiktól.
De most nem kért már jó ideje egyik tesómtól sem mert (A) Jogosítványért gürcöl, (B) meg elkölti mindent. Volt hogy lopott a családtól is. :S Amúgy ha megjön a fizuja egyből megy bulizni, vagy nem tudom mit csinál
Akkor (B) tesód elég (B)alf@sz...
Már elnézést...
Szerintem is keressen albérletet. Ott majd megtudja, hol lakik a jó Isten.
Csak a rezsire el fog menni neki 15 ezer (vagy több), és akkor még a bérleti díj nincs sehol.
hát szerintem is ha, nem tetszik neki mennyen el.. Kész
Mert ugye az jó hogy egy nap 3-4 joghurtot megenni/ meg Ő a hűtőből eszik , nem ám főételt eszik. Aztán másnap anya gondolkozhat mit viszünk kaját dolgozni én meg suliba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!