Mi erről a véleményetek? én ledöbbentem. Miért hazudozik? Nem tud leállni vagy mi?
a barátom 20éves.
és volt hogy nekem is füllentett 1-2 dologban, és nem bízom benne, úgyérzem folyton hazudozik nekem, megcsal stb.
de aztmondja nem, bizzak benne,szeret.
Estin végzi az érettségit, és melozik. Az önéletrajzáról sosem mesélt. Ez tény. Tudni kell azonban hogy angolból megvágták,buta hozzá, van egy szakmája, abban akar elhelyezkedni.
És megtudtam hogy az önéletrajzába ilyet ir hogy van középszintű nyelvvizsgája.:O
És a haverja kérdezi hogy "nem tulzás ez?:D" és irja rá hogy "ebbe kell egy kis lódítás:D"
Akkor mégiscsak hazudozik nekem és megcsal vagy bármi?
Vagy most mivan?
És nekem mondta hogy a szakmájábol adódóan a sulijába gyakorlaton kellett oszlopot másznia a haverjának meg leirja hogy nemkellett neki
igen megnéztem 7végén a teloját az én smseimmel van tele max a hugának a haverjának ir, de azok semmitmondóak, uncsik.
nem viselkedik furán, elmondtam neki, az msn jelszavát is ő adta meg. aztmondta nincs mitől félnem mert imád
Hasonló helyzetben vagyok. :/
Tudom mindenhova a jelszavát,megnézhetem a telefonját és ő tényleg nem az a megcsalós típus.Ismerem néhány ismerősét és azok is mondták,hogy nyugodtan bízzak benne...most megpróbálok benne bízni.Ha pedig megcsal akkor nagy pofára esés. ://
Nem tudhatod végülis,hogy miről beszélt a haverjával.
h h nemtudhatom???
amikor együtt vagyunk és hivja ez a haverja pasim mindig mondja h "barátnőmmel megyek moziba, és este is vele leszek meg egész hétvégén" vagy hasonló.
a srác meg mondja teloba h akkor nem zavar és leteszi
Nyelvvel az a baj, hogy ahol tényleg kérik, ott tojnak arra, milyen papírja van. A felvételi beszélgetésen lazán átváltanak angolra, két perc alatt felmérik a valós tudást.
Felsőfokúm van, így főleg olyan állásokat pályáztam meg, ahová valamennyire kellett az angol.
SOHA nem kértek bizonyítványt, de minden esetben átváltottak angolra. Ott már nehéz kimagyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!