Ha büntetést fizetem akkor fog e olyan lap jönni hogy mi csináltam s hogy mennyire büntettek meg?
Figyelt kérdés
Azért tartozik ebbe a kategóriába mert anyumék nem kéne megtudják ,hogy mit csináltam!2011. jan. 11. 11:47
11/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet velük beszélni már próbáltam ,semmit nem mondok el otthon 12 éves koromtól mert mindenből nagy ügyet csinálnak megyek idén egyetemre ,minél messzebb akarok s minél kevesebbet találkozni velük...csak még ezt a kicsi időt ki kell bírnom ,szóval küldenek e papírt vagy nem?
2011. jan. 11. 12:33
12/15 anonim válasza:
:D:D
Az Én gyerekem ilyet kapnak, akkor max. nevetögörcsöt kapnék:D
Ne törödj vele, ne lehetnek ilyen begyepesedettek a szüleid.
13/15 A kérdező kommentje:
15:02 sajna ilyenek, örülök hogy még vannak rendes szülök:)
2011. jan. 11. 16:03
14/15 anonim válasza:
hihi :)
az én barátomat talán 2 éve kapták el a rendőrök, mert egy bokornál jött rá a pisilhetnék (ő akkor volt 21:D) ... akkor csak küldtek neki egy levelet, hogy ejnye-bejnye, meg ha még egyszer meglátják, akkor kell csak fizetnie...
megkérdezhetem, hogy mennyire büntettek? :)
18/l
15/15 A kérdező kommentje:
Erdélyben lakom szóval 3OO lej nem tudom az mennyi forint:(
Nem esett valami jól a pénztárcámnak ez az összekoppanás...
2011. jan. 12. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!