Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a 3 legroszabb amit...

Mi volt a 3 legroszabb amit más emberel tettél s miért?

Figyelt kérdés
Azért ezt kérdezem mert az emberek többsége csak az ő ellene elkövetett dolgokat tartja számon de az általa elkövetetteket nem igen. Ki dujda itt mikkel okozta a legnagyobb fájdalmat?(nem annyira a szerelemre gondolok mert az hullámozhat)
2011. jan. 10. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

23:47

Szerintem a második pontod egyáltalán nem gonoszság, találékony, kreatív ötlet volt, és segíteni akartál.

Bejött?

2011. jan. 11. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:

1. Nem mondtam eleget és nem mutattam ki eléggé, hogy mennyire szeretek Anyukámat aki azóta már nem él. Sokat veszekedtünk, mert forrúfejű voltam.

2. Csúnya dolgokat terjesztettem egy fiúról akibe később beleszerettem teljesen reménytelenül, azok után amit tettem.

3. nem jut eszembe

L/19

2011. jan. 11. 00:07
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Hát én néha elég szemét tudok lenni az emberekkel,de csak azokkal,akiket nagyon nem birok.De akiket szeretek,azokat folyton megvédem,még ha nincs is igazuk.

1,Egyszer egy töri kisdogát nem adtam be,mert nem tudtam semmit.Amikor a tanár másnap mindenkinek kiosztotta,akkor én mondtam neki,hogy biztos elhagyta az enyémet és ezért nekem most nem lesz még egy 5-ösöm.Így mindenki azt hitte,hogy tényleg ő hagyta el.

2,Elcsórtam egy osztálytársam földrajz könyvét,hogy ne tudjon tanulni a tz-re,utána pedig doga után úgy adtam oda neki,mintha csak véletlen lett volna nálam.

3,Az osztályból az egyik csaj telójáról(akit nagyon utál mindenki) letöröltem mindent(de szó szerint mindent xD) és utána felpofozott,mert ő állította,hogy én voltam.De utána mégis ő szívott,mert osztályfőnökit kapott.

De csináltam méh ilyen dolgokat,és tudom,hogy ha kell,akkor még fogok is,de valahogy mindig jól jövök ki a dolgokból.

2011. jan. 11. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:

borsófőzelék:

20:47-es vagyok... részben bejött, mert barátnőm tényleg elgondolkodott, meg faggatózott a pasinál.. aztán 1 hét után kivágta. :D

De jobb ha nem tudja, hogy én voltam az a lány.... :D

2011. jan. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!