Távolodik el a párom tőle. Mi a teendő?
3 éve vagyunk együtt nagy egyetértésben, szeretetben. Már a negyedik hónapban megkérte a kezem, azóta még nem volt esküvő, de én végig úgy gondoltam, hogy ez a kapcsolat mostmár házasságba torkollik. És örültem ennek.
Mostanában azonban már halogatta a házasság témát, egyre gyakrabban járt el a haverokkal, és nagy nehezen bevallotta, hogy rájött az az érzés, hogy nem élte ki magát fiatalkorában (buli meg ilyesmik). Ez meglepett, és ugyanakkor éreztem, hogy a három év után valami megváltozott. Eddig nem hiányzott neki a haverokkal való buli stb. Szórakozni mi is mentünk minden héten.
Mi a teendő ilyen helyzetben? Nem akarom elveszíteni... Ő sem akar kilépni a kapcsolatból, de nem szeretném, hogy az eddigi összhang elvesszen, és hiányérzete legyen a kapcs terén.
Rájött az az érzés, hogy nem élte ki magát fiatalkorában.
Mese habbal cicám te meg benylatd,ez is csak kifogás nem akar már elvenni,lehet nem veled képzeli már el a házasságot,te volt a nincs nála jobb...
ha egy pasi azt mondja nem élte ki magát akkor az lefordítva annyit jelent, hogy szakítana. nekem is ezt a dumát adta a régi párom, hogy szeret de most úgy érzi hogy nem élte még ki magát és kell neki a szabadság. szakítottunk.
ha egy férfi igazán szeret, és veled akarja leélni az életét akkor nem mond ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!