Ha megkérdezik tőled, hogy érzel-e még valamit az exed iránt, hogyan reagálsz?
Az ügy hosszú és bonyolult. A lényeg, hogy tegnap (okkal!) megkérdeztem a páromat, hogy érez-e még valamit az exe iránt. Azt mondta nem mondja meg. Se nemet se igent nem mondott.
Kicsit aggasztó, hogy 2 év után nem tudja kinyögni,hogy igen vagy nem.
Én is ettől félek, hogy lehet, hogy sosem fogok kiszeretni az elöző páromból. Valószínűleg még érez valamit, de ez nem biztos, hogy már szerelem, hanem egy mély kötelék, ami több mint barátság de nem szerelem. Azért nem hiszem, hogy 2 évig csak poénból van Veled:)
L/19
Igen, a 2 év azért jelent valamit. (Az exével mennyi ideig volt együtt?)
A se igen, se nem tényleg gáz. Milyen stílusban "mondta" a se igen se nemet? Komoly arccal, elgondolkodva? Vagy nevetve, viccesen, csipkelődőn?
Ha ez utóbbi, az jó lehet, mert akkor lehet csak tetszik neki, hogy úgymond "versengesz" érte okkal/ok nélkül. Nem tudom jobban leírni, érted mit gagyarászok? :-)
A párom exe külföldön él. Egy közös ismerőstől megtudtuk, hogy cirka 10-12 nap és hazalátogat a városba.
Párom az elmúlt 3 napban elkezdett furán viselkedni. Szerinte nem illünk össze, gyerekes vagyok, soha nem leszek jó feleség, nem tud elviselni, nem szeret már stb. - ilyeneket mondogat.
Ekkor kérdeztem rá, hogy érez-e valamit az exe iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!