Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó hallgatni az anyukák...

Jó hallgatni az anyukák tanácsára?

Figyelt kérdés

Anyum szerint nincs értelme a több mint 3 éves kapcsolatomnak, mert nincsenek terveink, közös céljaink.Szóba hoztam a barátomnak, hogy fősuli után majd dolgozunk, összeköltözhetnénk, de ő erre gúnyosan nevetett és azt mondta nincs kedve róla beszélni.Ezt nem értem, ennyi év után mi ebben a furcsa, hogy felhoztam?Nem ez lenne a normális, hogy évek óta együtt vagyunk és haladunk valamerre?Legalább álmodozni jó lenne róla, nem csak járkálni egymáshoz hétvégente.Anyu azt tanácsolta, hogy vegyem én is olyan lazán a dolgokat, ahogy a barátom, ha komolyan akar valamit, majd ráeszmél.

22l

2011. jan. 9. 18:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre konkrétan válaszolva, mármint az adott szituációval kapcsolatban szerintem igaza lehet édesanyádnak (sajnos). Ez a fiú részéről elég tahóság volt, hogy gúnyosan nevetett. Normális, hogy te szeretnéd már komolyabbra fordítani a kapcsolatotokat, de a barátod reakciója elég gáz volt. Ha nem is ért veled egyet, meg lehet azt kulturáltan is mondani, nem pedig gúnyosan mosolyogva, flegmázva.

Viszont hozzátenném még, hogy azért nem mindig van igazuk az anyukáknak. Az TUTI, hogy mindig a legjobbat akarják. De vannak olyan esetek, amikor az anyák rosszul akarják a jót. Nekem sok ilyen esetem volt. Az én anyám is jót akar nekem, tudom, de annyira különbözőek vagyunk, hogy nem hallgatok mindig rá. És volt olyan, hogy jól tettem, hogy nem hallgattam rá. Meg olyan is volt, hogy jól tettem, hogy rá hallgattam.

26/N

2011. jan. 11. 21:39
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a véleményem, hogy az anyukáknak mindig igaza van. Jópár negatív tapasztalatot kellett hogy szerezzek mire rájöttem... Minden kapcsolatomnál -és az élet más területein is-, anyukám a visszajelzéseimből (esetleg panaszkodtam, vagy eldicsekedtem milyen kedves gesztusai vannak stb...) azonnal tudta hogy tervezhetek e hosszabb távra az illetővel vagy sem. És hiába győzköztem magam meg próbáltam kimagyarázni az adott srác viselkedését, meg hogy egyébként milyen aranyos, stb, a végén mindig kiderült hogy anyának volt igaza.

Most is pontosan ilyen helyzetben vagyok egy 3 hónapos kapcsolatban. Anyukám már jól leszidott hogy mit keresek egy ilyen emberrel, és tudom hogy igaza van... :)

23/L

2011. jan. 12. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!