Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hárítod a rosszindulató...

Hogy hárítod a rosszindulató megjegyzéseket a való életben?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elgondolkozok, hogyan találhatnám meg a módját, hogy kivédjem a következőt. Nem tudok hárítani. Különben is, ha egy másik ember hülyének akar nézni, akkor hülyének fog nézni, akármit csinálok. Egyetlen-egy megoldást találtam eddig: megtaláltam a saját közegemet, amely legnagyobbrészt olyan emberekből áll, akik szeretnek és mindig a szeretet hangján szólnak hozzám. Ők sosem tesznek rosszindulatú megjegyzéseket. Ez meglepő is kicsit, másrészt meg megtámasztja az önbizalmamat rendesen. Mióta ők vannak, nem vagyok rászorulva, hogy foglalkozzam azokkal, akik csipkelődnek, sőt, meg sem hallom a negatív beszólásokat annyira, vagy gyorsan elfelejtem.
2011. jan. 8. 22:22
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Átgondolom, hogy van-e alapja. Szóval rágódok rajta, nem vágok vissza azonnal. Nem mondom,hogy ez a legjobb reakció.:S
2011. jan. 8. 22:23
 13/18 anonim ***** válasza:
egyideig türöm de ha elpattan egy hur akkor mindenki meneküljön
2011. jan. 8. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
attól függ..
2011. jan. 8. 22:34
 15/18 anonim ***** válasza:
egész egyszerűen nem veszek róla tudomást. ismerem az adottságaimat: modell vagyok, biztosan nem véletlenül alkalmaznak. Aki beszól, az általában irigy csaj. néha, ha eszembejut egy frappáns visszavágás, akkor leoltom, de nem érzem szükségét. 20/L
2011. jan. 9. 00:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Leszarom. Anno volt egy tag,aki beszólt,hogy jajj ha neki ilyen nagy segge lenne. Na az kb. 5 percig rosszul esett, aztán megismerkedtem egy álompasival:) Szerinted érdekelt egy 150 cm-es huszár véleménye? :D Ne foglalkozz másokkal, aki így viselkedik annak nem veled,hanem magával van baja, inkább sajnálom őket, minthogy egy percig is aggódjak.
2011. jan. 9. 03:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem nem nagyon érdekelnek az ilyen beszólások. Kaptam már hideget-meleget. De engem nem zavar amit mondanak, lenyelem, vagy visszavágok, attól függ milyen kedvem van, mert ha valaki sértéssel támad, akkor az egy féreg. Sza..rj le mindenkit.
2011. jan. 9. 05:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Csak mosolygok higgadtan, és kedvesen válaszolok valamit. Mondjuk, hogy "ne az én hibáimat ostorozd, ha neked is van elég" vagy " tudod, az vesse az első követ", esetleg "rendben, megértettem és igazad van, de akkor te i változtass ebben és ebben".

tényleg, elképesztő nyugalommal, nem felidegesítem és elbőgöm magam, akármennyire fáj a bántás. Bejön :)

2011. jan. 9. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!