Kedves szülők, hogyan reagálnátok ha a 22 éves lányotok párja egy nála 8 évvel idősebb elvált férfi lenne?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 20:32
11/14 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de igazán irigylem a lányodat. Én is szerelmes vagyok egy 30 éves férfiba, és örülnék ha összejönnénk. Valószínűleg boldogok, de ebből a szempontból ugyan mindegy hogy ki a srác, hiszen akár egy 22 éves fiúval is végződhetne rosszul a kapcsolata, lehet, hogy vele jól fog, és megtalálta az igazit. Támogasd, ismerd meg a férfit és örülj a lányod boldogságának!
12/14 anonim válasza:
Sem a korával,sem azzal,hogy elvált nincs semmi baj.Manapság a válás már nem szenzáció,rengeteg elvált ember él.
A lányod szempontjából akkor van csak ennek jelentősége,ha van a férfinak gyereke,mert akkor vele is meg kell találja a hangot.A másik probléma esetleg a templomi esküvőjük lehet,ha a férfi esküdött már templomban,akkor ez problémás lehet.Más ok nincs az aggodalomra.
13/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, 22 éves ha minden igaz felelősségteljes. Ez szerintem attól is függ, hogy a férfinek milyen a gondolkodása.
14/14 anonim válasza:
Mi ezzel a gond, 30 eves ferfi meg boven fiatal, meg a negyvenes is az. Az hogy elvalt, hat istenem igy alakult, de azert ott mar erdekelne (na nem engem hanem gondolom a lanyomat) hogy mi volt az ok, es ki volt a hibas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!