Gergő névről vélemények? Hogy képzeltek el egy Gergőt? (külsőleg, és belsőleg is. (: )
Figyelt kérdés
És nem a Gergelyre gondolok, hanem simán a Gergőre :D2011. jan. 8. 19:50
11/19 anonim válasza:
Minden egyéb kommentár elhagyásával - én is úgy képzelem el, mint a 2. és a 3. hozzászóló.
12/19 anonim válasza:
Szia!
Én pontosan úgy képzelem el, külsőleg, mint ahogy az 5., és a 7. ik elképzeli. Belsőleg meg: koponya, vázrendszer, gerincoszlop, vákonybél, erek, csontok, vér. Sok vér. 15 cm-es fütyülö, két tojás.
13/19 anonim válasza:
apukámat így hívják, szóval ez alapján: nagyon fiatalos, kedves, okos, jófej, bőbeszédű, vicces...:D
14/19 anonim válasza:
Ha már az előttem író szóba hozta, az enyém is Gergő: nagyon öreges, kellemetlen, buta, rossz arc, szűkszavú, humortalan... :D
15/19 anonim válasza:
Vagány, menő srác, wayfarer napszemüvegben és fekete bőrdzsekiben, tornacsukában, aki electro partikra jár, rövid barna göndör haja van és kék szeme. : D Nem tudom, miért ez ugrott be elsőnek..de jó az összkép.
16/19 anonim válasza:
én imádom a Gergő nevet =)
nekem barna haj és szem jut róla eszembe, sportos, magas..:)
17/19 anonim válasza:
Én Gergő (nem Gergely!!!) vagyok és a legtöbb elképzelés igaz rám. 195 cm magas vagyok, barna hajú és barna szemű, nem kimondottan vékony, de nem is kövér. 2 éve angoltanárként dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!