Lányok! Akinek bátyja van, milyen a kapcsolata vele?
Csak gondoltam megkérdezem, hogy más hogy van vele. Én személy szerint imádom a bátyámat. 5 év van köztünk, ő 22 éves. Sokfelé megyünk együtt, volt már, hogy azt hitték járunk :)
Amúgy mindent elmondok neki, ő az egyik ember, aki a legtöbbet tud rólam. Ő is sok mindet elmond nekem. Nagyon nagyon szeretem őt!!!
Én bátyám 20 éves. Sokszor ki nem állhatjuk egymást, zsarol, beszól, piszkál, sz*rik a dolgokra.
Máskor meg annyira elvagyunk, beszélgetünk, videózunk. Tipikus testvérek ^^
15/L
Azóta nem beszélek vele, mióta leüvöltötte a fejem, hogy vetessem el a kislányom. Soha nem bocsájtom meg neki és a nővéremnek sem.
Ő 27 én 21.
Köztem és a bátyám közt 9 év van, ő 21 éves volt októberben.
Sokat veszekszünk, de néha (ma is) nagyon jól tudunk beszélgetni, stb.
Mi soha nem szólunk egymáshoz egy szót se. Max ha hazaérek köszönök, visszaköszön, és ennyi. Soha nem beszélgettem még vele. :((
7,5 év van köztünk, ő 21 lesz nemsokára.
Jó a kapcsolatunk, bár nagyon keveset találkozunk. Ő a menyasszonyával Angliában él. A korkülönbség is sok - 21 év - de nagyon jó érzés, hogy van egy "nagy és erős bátyám, aki meg tud védeni mindenkitől"...:)
13/l 34 éves bátty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!