Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Akinek bátyja van,...

Lányok! Akinek bátyja van, milyen a kapcsolata vele?

Figyelt kérdés

Csak gondoltam megkérdezem, hogy más hogy van vele. Én személy szerint imádom a bátyámat. 5 év van köztünk, ő 22 éves. Sokfelé megyünk együtt, volt már, hogy azt hitték járunk :)

Amúgy mindent elmondok neki, ő az egyik ember, aki a legtöbbet tud rólam. Ő is sok mindet elmond nekem. Nagyon nagyon szeretem őt!!!

2011. jan. 8. 15:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Volt már pár barátnője. Most éppen nincs neki, de amikor volt, sosem lógtam a nyakukon. Az egyik barátnője sokszor célozgatott, hogy "hú milyen "jó", hogy ilyen jóban vagytok a húgoddal" meg hasonlók, ő kicsit féltékeny volt rám.nyilván, amikor van barátnője, nem tud rám annyi időt szentelni, én ezt elfogadom :)
2011. jan. 8. 20:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Én bátyám 20 éves. Sokszor ki nem állhatjuk egymást, zsarol, beszól, piszkál, sz*rik a dolgokra.

Máskor meg annyira elvagyunk, beszélgetünk, videózunk. Tipikus testvérek ^^

15/L

2011. jan. 8. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:

Azóta nem beszélek vele, mióta leüvöltötte a fejem, hogy vetessem el a kislányom. Soha nem bocsájtom meg neki és a nővéremnek sem.

Ő 27 én 21.

2011. jan. 10. 21:45
 14/20 anonim ***** válasza:

Köztem és a bátyám közt 9 év van, ő 21 éves volt októberben.

Sokat veszekszünk, de néha (ma is) nagyon jól tudunk beszélgetni, stb.

2011. jan. 11. 15:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Elég távol állunk egymástol, sokat kritizáljuk és piszkáljuk egymást, sőt még veszekedni is szoktunk de a jó tulajdonságokat és a jó dolgokat elismerjük egymásban.
2011. jan. 11. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Mi soha nem szólunk egymáshoz egy szót se. Max ha hazaérek köszönök, visszaköszön, és ennyi. Soha nem beszélgettem még vele. :((

7,5 év van köztünk, ő 21 lesz nemsokára.

2011. jan. 11. 17:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Jó a kapcsolatunk, bár nagyon keveset találkozunk. Ő a menyasszonyával Angliában él. A korkülönbség is sok - 21 év - de nagyon jó érzés, hogy van egy "nagy és erős bátyám, aki meg tud védeni mindenkitől"...:)

13/l 34 éves bátty

2011. jan. 11. 18:11
 18/20 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy ő mennyire szeret engem,de én őt NAGYON NAGYON NAGYON IMÁDOM!
2011. jan. 11. 19:46
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! én is nagyon szeretek ebben a tudatban élni, hogy van egy "nagy és erős bátyám", akivel ugyan ebben a pillanatban vesztem össze, de úgyis nemsokára kibékülünk, úgysem bírja ki, hogy ne szóljon hozzám... :D
2011. jan. 11. 20:44
 20/20 anonim válasza:
Én:18 ő:23. CSak hétvégére jön haza, egyetemre jár. hazajön wowozik egész nap, este elmegy bnőjéhez aztán alszik....Semmilyen kapcsolatom nincs vele. Van,h. 3hétig kb. nem is beszélek vele semmit..Régebben jobb volt a kapcsolatunk.
2011. jan. 27. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!