Ez baj vagy érthetö?
Figyelt kérdés
Két gyerekes anya vagyok.Szeretem a családom és jól kijövök férjemmel.Estére olyan fáradt vagyok és elegem van,hogy külön vonulok és egyedül nézek tv-t.Vacsora után a gyerekeket átküldöm a nappaliba férjemhez.Másnak is szüksége van kis magányra?2011. jan. 8. 10:28
1/5 anonim válasza:
ferjed dolgozik?
nem tul jo kulonvonulni,a megmaradt kis idot egyutt kell eltolteni,mert igy elfogtok tavolodni.Ne csak a gyerekeket kuldt at,hanem menj te is es bujj oda hozza,kesobb meg le lephetsz pihizni egy kicsit.
2/5 anonim válasza:
Igen. Teljesen normális emberi vágy, hogy néha egyedül legyünk. Ki gyakrabban, ki ritkábban igényli.
3/5 anonim válasza:
A TV-nézés nem magányban lét. Akkor csinálj magadnak szabadidőt,amikor nincs otthon az egész család. Jó munkaszervezéssel ez megoldható.
Mindenkinek szüksége van néha magányra,de ezt össze kell hangolni a család igényeivel is.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen,dolgozik csak este 7 után ér haza.Èn otthon vagyok a kicsi 3 a nagy 9 éves.Szeretem öket de elég sokat veszekednek.Külön szobájuk van de egymáson lógnak,mindíg sírás a vége.
2011. jan. 8. 10:47
5/5 yuda válasza:
Azért nem jó amit írsz,mert éppen amikor hazajön a férjed és lehetnétek együtt-akkor van igényed a magányra.Ez a kapcsolatotok rovására mehet
-megoldás: máskor vedd ki a magányigényedet,vagy pihenj napközben,de ez semmiképpen nem jó hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!