Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek, hogy tetszenek ezek a...

Kinek, hogy tetszenek ezek a nevek? Kivancsi vagyok . Zeteny es Dariusz.

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 19:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nekem a boxoló jut róla eszembe, Dariusz Michalczewski.
2011. jan. 7. 20:13
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
20:13 Pont azért lett gyakoribb, mert a sok birka szülő hajtott az extrára, a ritkára, aztán lassan elterjedt, mint a pestis. Ez a hullám hozta divatba. Nem rossz név, de vannak sokkal jobbak.
2011. jan. 7. 20:15
 23/37 anonim ***** válasza:
Erre csak a Hanna lánynevet tudom felhozni. Hannah Montana miatt tucatnév lett. Fogalmam sincs hogy fordul meg egy szülő fejében, hogy egy tv sztárról nevezi el a gyerekét. Minden második kislány Hanna. Ráadásul egy nehezen kimondható köhögős név. Szörnyű.
2011. jan. 7. 20:18
 24/37 anonim ***** válasza:

A Hanna egy nagyon szép név, nagyon nagyon régóta, sok Hanna volt már az oviban is!

És miből gondolod hogy egy 30 körüli szülőpár annyira rajong Hannah Montanaért hogy elnevezze a gyerekét? :))))

Gondolod a mosatni Hannák szülei Montana rajongók? :)))

2011. jan. 7. 20:27
 25/37 anonim ***** válasza:

Szerintem a Zétény gyönyörű név. Igazi férfias, de kisfiúnak is kedves név. :)

A Dáriuszról egy görög uralkodó jut eszembe... Ez már kevésbé tetszik

2011. jan. 7. 20:31
 26/37 anonim ***** válasza:
Általában az etnikumra jellemző az ilyen sztárocskák után gyerekeket elnevezni.Kórházi gyakorlatom során fültanúja voltam egy "FAMÍLIA" beszélgetésének :És mi legyen a gyerek neve? Legyen Áser (Usher-énekes,ha valaki esetleg nem tudja)...
2011. jan. 7. 20:32
 27/37 anonim ***** válasza:
Hát épp ezaz, amikor kicsi voltam egy se volt most meg tényleg mindenki az, egyébként tényleg Hannah Montana miatt, keresztanyám is nézi -.- és ő elég gyerekcentrikus, sok hanna nevű kislány anyukáját ismeri, akik szintén a sorozatból vették az ötletet.
2011. jan. 7. 20:34
 28/37 anonim ***** válasza:
Én sok korombelit vagy isdősebb kisgyreket ismerek Hannát. 26 vagyok.
2011. jan. 7. 20:36
 29/37 anonim ***** válasza:
Áser:DDDDDDDDDDD
2011. jan. 7. 20:40
 30/37 OliaTIRA ***** válasza:
nekem a dáriusz tetszik. De a zétény nem tetszik.
2011. jan. 7. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!