Mit csináljak ha unom a férjemet? Szeretem de a hülye szokásai neki minden drága ami normális dolog hülyeségekre szorja a pénzt itthon ül elvarja hogy mindent megtegyek stb a szexröl már leszoktattam ez sem tetszik neki teljesen hülye
Igazából én nem tudom eldönteni hogy kamu e a kérdése mert szerintem simán vannak ilyen emberek.
Engem az érdekelne hogy mióta viseli a férjed el ezt a "terrort"amit te eredményezel?
Kicsit világosabban is fogalmazhatnál. Ilyan zavaros kérdésre nehéz értelmes választ adni.
Mit jelen az, hogy otthon ül? Te tartod el?
Ha leszoktattad a szexről, akkor ne csodálkozz, hogy hülye. Hamarosan otthagy téged, merthogy ez így már nem egy párkapcsolat. Csak egymás mellett élés.
MIt csinálj? Előszöris fogalmazd meg értelmesen a mondandódat, használj írásjeleket!
házas életről meg a többi dologról se sokat de ismerőseim nem rég hasonló helyezettben voltak annyira, hogy a nő válni akart de az a lényeg ha meg házasodsz
ne hidd hogy csak neked kell tűrnöd biztos vagyok benne a hogy a férjed is eltűr tőled elég sok mindent..
ne hagyd hogy pár apróság felidegesítsen ha szereted akkor nincs baj..de van egy mérleged amin az egyik oldalán a rossz dolgok vannak a másikon pedig a jobbak mér legeld el hogy melyikből van több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!