Mit csináljak ha unom a férjemet? Szeretem de a hülye szokásai neki minden drága ami normális dolog hülyeségekre szorja a pénzt itthon ül elvarja hogy mindent megtegyek stb a szexröl már leszoktattam ez sem tetszik neki teljesen hülye
Mondjuk, ha ilyen volt régen is és hozzámentél, a kérdésem a következő: Minek?
Ha nem volt ilyen, a te hibád éppúgy, mint az övé, hogy ilyen lett. Beszélj vele, mondd neki, hogy ez így egyikőtöknek sem jó, de főleg beki nem, változzon meg!
Egyébként ha szereted/valaha is szeretted, elhagyod, mert szegénynek lehet elég beje nélküled is, te meg a Férjedről ilyeneket mondasz róla....Hát nem irigylem őt.
1. unod a férjed
2. nem kívánod
3. nem tisztelitek egymást
a szerelmet meg már hülyeség is lenne megemlíteni...
TI MEG MI A JÓ ÉGNEK VAGYTOK EGYÜTT?!
Ott, hogy leszoktattad a szexről, majdnem kifeküdtem...komolyan, mintha valami kiváltság lenne...Egyébként ha gyerekként kezeled, hogy várhatod el tőle, hogy felnőttként viselkedjen? Hiszen Ő csak az általad lefektetett posztjához igazodik. Nem nevezném Őt férfinak, de Téged sem nőnek...Tökéletes belső tükörképei vagytok egymásnak.
Ez a kérdés kamu! Nincs olyan NORMÁLIS férj,aki nem rúgja ki páros lábbal azt a feleséget,aki leszoktatja a szexről. Nem vagyok szexmániás,de a szex hozzátartozik a házassághoz!
Ha mégis igaz a kérdés,akkor te sokkal hülyébb vagy,mint a férjed!
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!