Miért van annyi férfi, akik csak 20-as nőkkel tudnak elképzelni párkapcsolatot (idősebb férfiak is)? Ennyire csak a külsőségre mennek?
13:43,
talán csúnyák? Mert a jóképűeknek általában nincsenek ismerkedési gondjaik.
Én 22 éves vagyok lassan, nő. 18 éves korom óta mindig a 40 körüli férfiak tetszettek.Imádtam ahogy az életről beszélnek, hogy mennyire képben vannak, mennyire jól átlátnak bizonyos dolgokat, persze ehhez kellő értelem is kell. A mai napig csak ilyen korú férfi mellett tudnám magam elképzelni, külsőleg is ők tetszenek (bár ez érdekel a legkevésbé) és az életről alkotott képüket is imádom. A baráti társaságom is ilyen korú emberekből áll.
Szóval nem minden a pénz, és nem lehet minden fiatal nőt manipulálni és irányítani, aki buta,azt 30 évesen is lehet.
Nagy előnyük még ezeknek a férfiaknak, hogy nem nagyon akarnak már gyereket és az én koromban nem is igen van bárkinek gyereke, még egy idősebb társkereső nőnél gyakoribb, hogy gyerekeit egyedül nevelő szülő a hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!