Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme a külön bulizásnak?...

Mi értelme a külön bulizásnak? Ez mit jelent: heti egy-két alkalom? Eszerint minden hétvégét nem a férjeddel töltesz? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Férjem néha elmegy a haverjaival kanbulit tartani. Sokat dolgozik, keveset szórakozik, én is kapacitálom, hogy legalább havonta egyszer szórakozzon.

De én is néha elmegyek a barátaimmal.

Ebből nincs gond, kell néha külön program, legyen egymáson kívül is élmény.

Ha jönnek a barátaim, akkor a hangulatától függően vagy bekapcsolódik, vagy arrébb vonul.

Egy férfibarátom van, akit nagyon szeretek, jó barátok vagyunk. Egy ideig kicsit féltékeny volt rá, de úgy alakult, hogy évfolyamtársak lettek. Azóta ők is tartják a kapcsolatot. Megismerte, bár ő nem kötődik hozzá annyira, mint én, így már nem zavarja, hogy gyakran hívjuk egymást. Többnyire egy hívásnál passzoljuk is a telefont, mert velem "az élet dolgairól" beszél, vele meg a suliról. De talán ő és a férjem lánya az egyetlen, akik ha valamelyikünket hívnak, akkor a másik felveszi a telefont, akármelyik számon csörögnek is.

Ennek örülök, mert a srác nagyon jó barátom, nem szerettem volna egy barátság és a férjem között dönteni. De így, hogy ők is összebarátkoztak, nekem is jobb. Még az esküvőnkön is ő volt a tanúm és az utána következő vacsorán is jól elhülyéskedtek egymással. Férjem teljesen elfogadta, már olyan is volt, hogy rossz passzban volt a srác és a férjem maga mondta, hogy menjek át, verjek bele lelket, aztán vagy aludjak ott vagy ha rácsörgök, eljön értem. Nekem jól esik, hogy bízik bennem, mert tudja, hogy úgyse csalnám meg és a sráccal is csak lelkizünk, más nem történik közöttünk.

A srácnak az elején panaszkodtam, hogy zavar, hogy a férjem (akkor még nem volt az) féltékeny rá és nagyon nems zeretnék választási helyzetbe kerülni. Így ő is próbált nyitni a férjem felé. Végül ő segített a legénybúcsú lebonyolításában is, az ő lakásán tartották. Azon már én röhögtem, hogy a táncoslányt én rendeltem meg, előtte telefonon lebeszéltem vele, hogy mit lehet, mit nem.

Kíváncsiságból kértem utána a képeket, mire a barátom közölte, hogy csak akkor küldi át, ha a férjem is rábólint. Mellettem ült, kivette a telefont a kezemből, hogy küldje nyugodtan.

Semmi olyat nem láttam, amit a lánnyal ne beszéltünk volna meg előre, de aranyos volt a kissé erőltetett férfi-betyárbecsület. :)

2011. jan. 6. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:

21:02-es vagyok (a lepontozott :) )

mi nem vagyunk még házasok, gyerek sincs, ha lenne, biztos, hogy kevesebbet járna el szórakozni a férjem (és én is), de akkor sem tiltanám/ellenezném.

ő 9-től 5-ig dolgozik, én ezalatt az egyetemen vagyok, illetve sportolok/barátnőzök, este együtt vacsizunk, aztán ő elugrik egy sörre (ez nem mindennapos). Ha nem sörözik, akkor este egy mozi, vásárlás, séta, ilyesmik együtt.

hétvégenként ugyanezek nagyobb mennyiségben, kirándulunk, utazgatunk, étterembe megyünk (bár erre hétköznap is van precedens), este ha van programja elmegy, ha olyan akkor én is vele megyek, de nem mindig igénylem - én addig tanulok, magammal foglalkozom, és olyankor jobb is, hogy kicsit kikapcsolódom egyedül.

2011. jan. 6. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Például: én szeretek összeülni a barátnőimmel meginni valamit, beszélgetni, vagy csak sétálni a városban. De a párom halálra unná magát a mi témáinkon.

Neki is vannak olyan haverjai, akikkel én nem tudok mit kezdeni.

Tehát ezekre a programokra adott, hogy külön megyünk.

Persze együtt is szoktunk járni, havonta összeül egy társaság pókerezni, oda szinte mindig együtt megyünk. Az összes családi programon közösen veszünk részt.

Én kötetlen munkaidőben dolgozom, ő négy napot végigdolgozik, aztán négy napja szabad. Igyekszem úgy időzíteni, hogy akkor én is ráérjek. Olyankor múzeumba szoktunk menni vagy kiállításra, vagy moziba. Bár azt ritkán, inkább otthon megnézzük a filmet.

Nem gondolom, hogy rosszabb lenne a kapcsolatunk amiatt, hogy vannak külön programjaink. Sőt valahol ez jó.

A kapcsolatunk elején sülve-főve együtt voltunk, az nem volt az igazi. Szeretjük egymást, de idővel meguntuk a másikat nézni :D

2011. jan. 6. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:

én heti 1 estét töltök a barátaimmal,külön a páromtól. Nincsen semmi gond addig ő is kikapcsolódik,sörözik a haverjaival stb. 2 éve működik,nem vagyunk egymás seggébe szorulva.

Heti egy-kétszer ha akarnánk se tudnánk bulizni menni munka és iskola miatt,se külön se együtt.Én kb2havonta egyszer elmegyek a barátnőimmel szórakozóhelyre,a barátom nem szereti az ilyen helyeket,szóval ő addig haverokkal van,vagy elfoglalja magát.

2011. jan. 6. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem speciel mindig herótom volt az egymás fenekébe való tanyázástól. Mindig az vallottam,hogy azért, mert mondjuk férjhez megyek, komoly kapcsolatom lesz, még ugyanolyan önálló személyiség leszek, mint előtte. Akinek kell néha a párján kívül a másokkal való kontaktus.

Nem, nem töltünk minden hétvégét külön, de 2 havonta legalább egyszer elmegyünk külön bulizni, ahogy hétköznap is vannak külön programok. Mint pl. neki a foci, nekem az aerobik. De szép is lenne, ha még oda is együttjárnánk!:)

Ahogy igyekszem heti egy estét a barátnőimmel tölteni. Ilyenkor előfordul, hogy otthon vagyunk nálunk és a férjem is otthon van, de van,hogy beülünk egy kávéra. Nekem is, és neki is kell egy kis "saját magával való" foglalkozás!

Esténként együtt vagyunk, közösen főzünk, a hétvégék nagy részét is együtt töltjük, kivéve azt a két havonta előforduló estét, amikor külön szórakozunk.

2011. jan. 7. 08:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tudom a barátnőkkel kávézás vagy aerobikozás miért minősül bulizásnak? Akkor én legalább heti 4x bulizok :D
2011. jan. 7. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Igazad van!:)) Valahogy nem is vettem észre, hogy a kérdező csak a bulizásra kérdez rá! Ettől függetlenül is, igen, külön is járunk bulizni, és ebből még semmilyen problémánk nem volt soha!
2011. jan. 7. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!