Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem ebben a...

Mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A barátnőm szerelmes az expasijába és engem megkért,hogy jelöljem be egy közösségi oldalon és vegyen fel msn-re,hogy megtudjak valamit.A srác találkozni hívott,a barátnőm mondta hogy oké. Azt mondtam a lánynak,hogy nem jönnék össze vele,de... Aztán a többi dologról nem számoltam be a barátnőmnek,viszont találkoztunk többször és 3 nap után mégis összejöttünk. A barátnőm szerintem sejt valamit, de inkább nem mondom el neki,mert nagyon haragudna.
2011. jan. 6. 19:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Szóval akármilyen igazi baránő, erősen fennáll a veszélye, hogy kiakad, és nem fog tudni racionálisan gondolkodni, mert szerelmes, tehát nem lesz "megértő", legalábbis először."

Először is a saját esetemről írnék: amit írtam, nem éppen friss emlék, hogy kiakadtam volna és nem tudtam volna racionálisan gondolkodni, emiatt haragudtam volna meg a "barátnőmre". (Kb. 20 éves dolgok, és egyébként majdnem 10 éve férjhez mentem, máshoz, gyerekeim vannak.) Akkor pont hogy nagyon is toleráltam, még az először írt barátnő 2. esete után is, de "belül" mint barátnőt ezzel teljesen elveszített. "Kívül" sokáig hasonló maradt a kapcsolatunk, leszámítva, hogy már nem bíztam rá olyasmit, ami nekem fontos, de ő egyébként igen, és ugyanúgy bízhatott is bennem, mint azelőtt. Csak az én részemről szűnt meg a bizalom. Idővel egyre inkább kialakult bennem, hogy ilyen emberre nem tudok barátnőként nézni. Megértem sok mindenben, de ilyen barátnőre bevallom, most sem vágyom, akivel ilyesmi előfordult már, tehát előfordulhat... :)

Másodszor is nem hiszem, hogy egy "igaz barátnőtől" elvárható, hogy megértéssel fogadja, ha a barátnője lenyúlta a pasiját, akibe szerelmes, inkább fordítva vélem elvárhatónak: egy igaz barátnőtől elvárnám, hogy ne nyúlja le a pasimat, akibe szerelmes vagyok.

Egyébként, Te, kedves kérdező, voltál már szerelmes? Esetleg annyira, hogy több úton-módon érdeklődtél a fiú iránt? Akkor hogy esett volna, hogy pont az nyúlja le, akit a barátnődnek gondolsz? És milyen viselkedéssel szerezhetné vissza ez a barátnő a barátságodat?

01.06-án 20.55.

2011. jan. 9. 23:39
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát a szerelem egy dolog de ha a fiú nem az mert már túl lépett a lányon más kell neki,jelen esetben a kérdező, a szerelmes VOLT barátnő a fejére is állhat,akkor sem fog kelleni...Vagy visszamehet szánalomból a fiú hozzá...De az a legázabb dolog...És itt a kérdező csak egy lány aki lehetett volna xyz is,bárki megkaphat olyat aki szabad...
2011. jan. 10. 02:00
 23/23 anonim ***** válasza:

Bárki megkaphat olyat, aki szabad, ez így feketén-fehéren igaz. De árnyalataiban, hogy a bárki a barátnő, akiben nemhiába merült fel a kérdés, ez módosulhat... Vannak erkölcsök, érzelmek, és szabad döntésünk, mit teszünk. Ha a nagy szerelmed elhagy, te szerelmesen szenvedsz, de ő már szabad, így akár másnap összejöhet a testvéreddel, anyáddal, akár végigmehet mindenkin, aki neked fontos? Tudom, elvileg igen, és mindenki maga dönti el, mit tesz...

utolsóelőtti

2011. jan. 10. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!