Ha a párotok anyukája nem szeret titeket azt honnan tud. Játok? ( bocsi igy engedi kiirni)
Én szerencsére jóban vagyok a barátom anyukájával és apukájával.
Nagyon kedvesek és segítőkészek.Az édesanyjával kifejezetten sokat beszélgetek ha ott vagyok náluk.
Ha valaki nem szeret azt észre veszed.Észre veszed ha az egyik osztálytársad/munkatársad nem kedvel? Még jó hogy észre veszed, mert kimutatja feléd. Az édesanyja is ugyan úgy kimutatná feléd.Látnád hogy viszonyul hozzád,milyen hangnemben beszél veled stb.
ja és még valami :) nem azért "jó pofizok" mert a barátom szülei hanem mert tényleg kedvesek...és jó nem rosszba lenni a szülőkkel
ha esetleg nem jöttök ki túl jól,próbálj meg "nyalizni"...kérdezd meg segíthetsz e valamit a konyhában...segíteni kell e takarítani,mosogatni,állatokat megetetni ha van(kutya,cica stb.)
Egyik exem anyja gyűlölt.ezt igy a szemembe is mondta mikor exem nem volt épp velem.Merthogy elveszem a kisfiát.Hát nem vettem el,lassan 30lesz de még mindig anyucival lakik,aki már a sokadik lányt üldözi el.amugy ha a fia is ott volt,akkor mézesmázosan beszélt velem.
szerencsére jelenlegi anyósjelöltem szeret,még a vak is látja
Akkor bunkózik ha nem látja-halja a párom.
Ha elmesélem,túlzásnak gondolja vagy el sem hiszi.
Most már nincs baj. De az elején nem kedvelt annyira, illetve a párom régebbi barátnőjét pártolta. Már együtt voltunk majd egy éve mikor azon gondolkodott, sőt utasította a páromat, hogy menjen el és locsolja meg őt is, mert nehogy már megharagudjon... ebből vettem a lapot...
Most már más a helyzet, nagyon szeret mert látja, hogy szeretem a páromat. Most már inkább a páromat fikázza, hogy legyen kedves, udvarias, tisztelet tudó velem szemben.
Amúgy nekem fontos, hogy kedveljenek a párom szülei, szóval igyekszem úgy viselkedni velük...:)
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!