Mit csináljak a barátom húgával?
A barátom külföldi és itt tanul Magyarországon. Együtt éltünk, de amikor szeptemberben a húga ideköltözött tanulás céljából én hazaköltöztem, mert kicsi lett volna a lakás. Nem vagyok egy könnyen barátkozós-ismerkedős típus, de nála folyamatosan próbálkozom és mindig falakba ütközöm. Akárhányszor próbálok vele beszélgetni mindig olyan minimális és semmilyen választ kapok, amiből nem lehet semmit kihozni. Pedig sokmindent megteszek érte: éjfélkor a reptérre megyek érte(kb. 340 km oda-vissza), amikor nem működött a telefonja neki adtam az én éppen leváltottamat, adtam neki fülbevalót ajándékba(amikor megláttam ő jutott róla eszembe, hogy tetszene neki)vagy éppen muffint sütöttem neki a szülinapjára és úgy nézett rá mint a véres húsra, merthogy túl sok kalóriát tartalmaz, meg még sok mást, de még soha egy köszit se kaptam semmiért(ami nagyon rosszul esik).
Hozzáteszem, hogy nem csak felém ilyen zárkózott, a bátyjával se beszél sokat, szinte semmit, csak az annyiban más, hogy ők már régóta ismerik egymást és a barátom nem zavartatja magát és igenis kicsikar belőle vmit. De nem mindenkivel ilyen...van egy barátnője, akivel sülve-főve együtt van, vele teljesen másképp viselkedik.
Engem nagyon zavar ez a helyzet, hogy szinte levegőnek néz, de a barátomnak nem akarok erről beszélni, mert van elég baja és nem akarom ezzel is terhelni.
Szerintetek mit tudnék csinálni, hogy jobb legyen a helyzet? 1 év múlva mikor nem lesz itt a barátom, sok mindenben csak rám számíthat majd.
Ha majd csak rád számíthat kénytelen lesz kedves lenni veled, különben senkire sem számíthat majd. :)
Szerintem ez egy tiszta helyzet. Neked nincs szükséged az ő barátságára. Ha neki sincs a tiedre, márpedig úgy tűnik nincs, akkor egyeznek az érdekeitek. Ne szóljatok egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!