Gergőre valami aranyos, kedves becenév? (:
Figyelt kérdés
A barátomat Gergőnek hívják, és szeretnék valami aranyos becenevet adni neki a nevéből.
Általában cicának vagy mazsinak hívom, de jó lenne valami olyan, ami a nevéből van.
Amúgy a havejai a vezetéknevét "egyszerűsítették le" és őgy becézem néha énis.
De kellene valami a keresztnevéből is .:)
15/F
én 14/l
2011. jan. 5. 16:30
31/42 anonim válasza:
Aki Gerisszonnak becézi a szomszéd srácot, nem Velencén laksz? :)
33/42 anonim válasza:
Tényleg van külön Gergő név, ez 100%. Az unokatesóm gyerekét Gergőnek hívják (nem Gergelynek).
Amúgy becézheted még Geresznek, Gereszkének. :D Van egy ismerősöm, ő hívja így a férjét néha.
Meg a Gergőci is aranyos. Meg még a Görgő is. :) Nagymamám szólította így a dédunokáját (akit fentebb emlegettem).
34/42 anonim válasza:
Gergő barátomat Gergőciztem, vagy Gerine hívtam :)
21/L
37/42 anonim válasza:
15 és férfi, hmm, nehéz ügy, szerintem Gerej. Ugye ez a Gergely becézett, de mégis komoly változata.
38/42 anonim válasza:
Nekem a Gerisz jutott eszembe, de a Geriszon is nagyon aranyos :)
40/42 anonim válasza:
Szerintem elég jó becenév a "Te ott!" felkiáltás. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!