Olyan kis teszetosza a férjem. Hogyan változtathatnám egy kicsit meg?
Nem tudom ez genetikai kódolás-e, mert az édesapja ilyen, vagy én hoztam elő belőle. (Édesapám volt a falu ügyeletes faxacsávója anno, most meg Bólogató János)
Szeretem, imádom, de semmi határozottsága nincs. Mintha én hordanám a nadrágot. Pl:
Én Hová menjünk sétálni?
Ő Hová szeretnél?
Mit csináljunk?
Mit akarsz?
Mi legyen az ebéd?
Te mit ennél meg?
Egyszerűen kezd az agyamra menni!
Semmi határozottsága sincs - ha rólad van szó. Feltételezem, a munkahelyén azért más a helyzet.
Az én páromnak is vannak hasonló korszakai, beszélgettünk róla, s azt vontam le, hogy ilyenkor
- mindegy neki, hogy hova megyünk, mit eszünk, mert nincs kedve/ereje kitalálni, nyugira vágyik meg hogy ne neki kelljen szervezni végre
- fél attól, hogy olyan dolgot választ, aminek én kevésbé örülnék és nem akarja rám kényszeríteni.
Megbeszéltük, hogy pont annyira szeretnék a kedvében járni, mint ő nekem, úgyhogy bátran választhat ő is. Nevettünk egyet ezen és azóta tényleg bátrabban szervez programokat.
Bocsi, de nem nagyon értem. Lehet, hogy én is teszetosza vagyok? :D Mondjuk az baj, ha semmi határozottsága nincsen, de abban semmi kivetnivalót nem látok hogy:
-hová menjünk sétálni?
-hová szeretnél?
Én is ezzel kezdeném, mivel ezzel a Te kedvedben szeretnék járni. Ha meg mondok valamit, ami Neked nem jó, akkor meg Te leszel felháborodva.
Ne legyel mar ilyen papucs!
Igenis, dragam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!