Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan kis teszetosza a férjem....

Olyan kis teszetosza a férjem. Hogyan változtathatnám egy kicsit meg?

Figyelt kérdés

Nem tudom ez genetikai kódolás-e, mert az édesapja ilyen, vagy én hoztam elő belőle. (Édesapám volt a falu ügyeletes faxacsávója anno, most meg Bólogató János)

Szeretem, imádom, de semmi határozottsága nincs. Mintha én hordanám a nadrágot. Pl:

Én Hová menjünk sétálni?

Ő Hová szeretnél?

Mit csináljunk?

Mit akarsz?

Mi legyen az ebéd?

Te mit ennél meg?

Egyszerűen kezd az agyamra menni!

2011. jan. 5. 05:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem lehet, hogy Te vagy vele túl határozott? Mert lehet, hogy esetleg régebben ami ötletei voltak, neked valami miatt nem voltak jók és emiatt elbizonytalanodott és már ez a természetes neki. Inkább rád bízza a döntéseket. Sokszor nem veszi észre az ember ezt, csak ha figyelmeztetik rá.
2011. jan. 5. 11:49
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Semmi határozottsága sincs - ha rólad van szó. Feltételezem, a munkahelyén azért más a helyzet.

Az én páromnak is vannak hasonló korszakai, beszélgettünk róla, s azt vontam le, hogy ilyenkor

- mindegy neki, hogy hova megyünk, mit eszünk, mert nincs kedve/ereje kitalálni, nyugira vágyik meg hogy ne neki kelljen szervezni végre

- fél attól, hogy olyan dolgot választ, aminek én kevésbé örülnék és nem akarja rám kényszeríteni.

Megbeszéltük, hogy pont annyira szeretnék a kedvében járni, mint ő nekem, úgyhogy bátran választhat ő is. Nevettünk egyet ezen és azóta tényleg bátrabban szervez programokat.

2011. jan. 5. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező, sose legyen neked rosszabb, mint hogy egy békés, alkalmazkodó papucs a férjed! Esetleg add ki neki parancsba, hogy legyen akaratosabb. :D
2011. jan. 5. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

Bocsi, de nem nagyon értem. Lehet, hogy én is teszetosza vagyok? :D Mondjuk az baj, ha semmi határozottsága nincsen, de abban semmi kivetnivalót nem látok hogy:

-hová menjünk sétálni?

-hová szeretnél?

Én is ezzel kezdeném, mivel ezzel a Te kedvedben szeretnék járni. Ha meg mondok valamit, ami Neked nem jó, akkor meg Te leszel felháborodva.

2011. jan. 8. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Egy nő azt várja, hogy a férje határozott energikus legyen és nem nyuszó muszó, mert arra nem lehet támaszkodni. Mert azért lássuk be, egy nő azért megy hozzá egy pasashoz, hogy támasza legyen és felelősséget tudjon vállalni családé gyerekért feleségért.rt szeretteiért. Ha baj van tudjon gyorsan dönteni cselekedni. Ha ezek nincsenek meg egy pasasban az nem férj. Az csak gyerek marad akit átvett az ara az anyóstól.
2011. jan. 10. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne legyel mar ilyen papucs!

Igenis, dragam...

2018. okt. 29. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Az egyenjogúság nem egyformaságot jelent. Attól, hogy egyenlőek a jogaink ( pl.egyenlő munkáért egyenlő bér, vagy ne érjen hátrány a gyerekvállalás miatt), attól a férfi és a nő különbözik, mások a hormonok, az érzelmek, a prioritások, a viselkedés. Hiába minden ember más, egy férfi és egy nő csak különbözzön már jobban, mint pl. 2 nő. Szerintem egy kis határozottság igenis elvárható a férfi részéről.
2018. okt. 29. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!