MIt csináljak, két pici lányom van és állandóan ideges vagyok?
Énis mindig ideges vagyok, pedig én nem panaszkodhatom a férjemre. Viszont nekünk se nagymama, se semmilyen nagyszülők, csak magunk vagyunk. Három a csemete. :)
Viszont a gyereknevelés az stressz a javából én így látom. Nehéz elfogadni a gyerekeket, hogy ilyenek amilyen, de próbállak bíztatni. Valószínű ezért vagy javarészt ideges, hisz teljesen megváltozik az ember élete ha gyereke lesz...
Próbálj pozítív dolgokat keresni ami örömet okoz.
Menj el sétálni egyedül és gondold végig a mostani életed hogy tisztán láss! Ez jót tehet.
Énis sokat sírok, mert a gyerekek megfeszítik a húrt rendesen. Ők teljesen mások mint mi.
Azt mondják nekem sokan, csak addig rossz a helyzet amíg picik a gyerekek. Ez éltessen. :) Így már látni talán hogy egyszer vége lesz!
És nehéz dolog anyának lenni!!!
Ne keseredj el, sokan vagyunk akik egy cipőben járunk.
És énis hulla leszek estére. A gyerekek testileg-lelkileg lefárasszák az embert. Én sajnálom hogy mindenki csak a jó oldaláról beszél a gyerekekről (ilyen aranyos-olyan aranyos), viszont hameg belekerül a szülői szerepbe az illető, akkor lepődik meg igazán!
Kellene beszélni a nehézségekről is, hisz próbatétellé teszi a gyermek a házasságot is. És ne feledd az szeret igazán aki miután megismerte hogy milyen is vagy valólyában utánna is szeret!
Fel a fejjel, ne idegeskedj! :)
Ez a kutyábol nem lesz szalona esete. vagy megszokod vagy megszöksz. oh hány nö gondolja hogy majd a gyerek megváltoztatja. pedig nem.
pont ma panaszkodtam a barátnömnek hogy a férjem milyen gyerekes és hogy ki tud borítani, mikor erre azt mondta hogy majd a gyerek megváltoztatja. hát szerintem meg nem, nem lesz belöle szalona az tuti. szóval vagy így szülök neki vagy elhagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!