Én sajnálom, mert nagyon vártam és szeretem a karácsony előtti időszakot, de sajnos idén nem olyan volt a karácsony ahogy elterveztem. Majd talán jövőre jobb lesz, de addig még nagyon sokat kell várni.
Karácsony,szülinapom,együtt a család,rokonok,sok-sok nevetés,fenyőfa,finom ételek,hangulat,stb..stb..stb..imádom!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 4. 00:12
13/23 anonim válasza:
örülök hogy vége...
2011. jan. 5. 23:22
14/23 anonim válasza:
Bánom is meg nem is.De ha már vége lett,akkor holnaptól már tavaszodhatna is,mert a jan.,febr.már csak depi.
2011. jan. 6. 00:12
15/23 anonim válasza:
Én bánom,de nem feltétlenül magát a Karácsonyt, hanem én mindig olyan vagyok h. ha készülök vmire akkor tök rossz h. már vége az amire készültem.A karácsonnyal is úgy voltam h. sokáig tartott a készülődés és a várakozás,de maga ez az egy hét meg tök hamar elmúlt és ez tök rossz.
2011. jan. 6. 07:36
16/23 anonim válasza:
Iszonyatosan sajnálom, mint minden évben :(
Csodálatos, varázslatos időszak a Karácsony az egész családunknak és nagyon szeretjük.
Nagyon sajnálom azokat akiknek nem adatott meg a szép ünnep, de ennyiből irigylem őket hogy ők legalább nem éreznek most űrt az ünnepek elmúltával.
2011. jan. 6. 12:22
17/23 anonim válasza:
én imádom a karácsonyt, nálam már hettekkel hamarabb elkezdődik a készülődés ,ajándékok vásárálása csomagolás, süti receptek próbálgatása, díszítés.
ennek meg van a maga remek hangulata, aki nem tud ezzel egy hullámhosszra kerülni annak nem okoz olyan nagy örömöt az ünnep.
sajnálom, hogy vége, de hát ,,hamarosan" valentin nap, meg húsvét.... van annyi ünnep
2011. jan. 6. 13:59
18/23 anonim válasza:
én azt sajnálom aki utálja a Karácsonyt...én imádom és kihasználom már a kari előtti időszakot is és díszítek, készítek sajátkezüleg ajándékokat is...szal nagyon szeretem és várom az ideit is :)
2011. jan. 6. 15:47
19/23 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük a karácsonyt, a készülődést, az igazi(!!!!!!) fenyőfát díszíteni, az egész ünnep nálunk mindig meghitt és nagyon szép. Aki örül, hogy vége, megindokolná? Mit lehet nem szeretni a karácsonyon?
38F-30N
2011. jan. 6. 16:23
20/23 anonim válasza:
Nagyon jó volt, de azért nem bánom, hogy vége, mert az egész család, aztán meg a barátok is nálunk gyűltek össze. Jó érzés volt, de azért el is fáradtam az ünnepek végére (4 gyerekünk van), szóval szép volt, jó volt, de köszönöm elég volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!