Mit tegyek ha már nem kívánom a férjemet?
Minketten 30 évesek vagyunk,gyerekek pedig 3,7.
Szerintetek pozitív változás várható a szexuális életünkben?
Ha szeretitek egymást akkor szerintem lehet javítani a dolgokon.De erről nem írtál semmit.A leírásod alapján a kicsi születése után nem rendeződött a szexuális életetek.
Nem lehet,hogy túl sokat dolgoztok,neked a gyerekek...stb.
Ebbe annyira bele lehet fásulni,nem is tudja aki nem volt gyesen.Főleg,ha a Te férjed is reggeltől estig dolgozik mint sokunké.Üljetek le megbeszélni a dolgot,csak így tudtok változtatni rajt.Ne várd meg amíg tényleg megcsal,mert az fájdalmas lesz,és kiszámíthatatlan a kimenetele.Próbáljatok többet kettesben lenni,menjetek el szórakozni,randizzatok,vegyetek ajándékot egymásnak,gyertyafényes vacsora...stb.A lényeg,hogy valahogy mozdítsátok ki a kapcsolatotokat az egyhangúságból.Persze mindennek csak akkor van értelme,ha megvannak a megfelelő érzelmek.Ha nem szeretitek egymást,vagy csak egyoldalú,akkor sajnos marad a válás.
Remélem nem így van,és rendbe tudjátok hozni.
Minden jót,sok sikert hozzá.
Szerintem gondolkozz, becsuld meg amitek van, es orulj, hogy egy rendes ferjet fogtal ki, van 2 szep gyereketek. Csak a szex miatt ne akarjal elvalni, ne gondold, hogy massal orokke szerelmes lennel. Mindenkinel elmulik a szerelem, es megmarad a szeretet.
Akarjad megmenteni a hazassagot, akarjad!!! Ugy mint a ferjed.
1 ismerosom hasonlo cipoben jart. elmentek szexual pszihologushoz. 1ik feladatauk az volt h kellett gondolkozzanak h milyen fantaziuajuk van.mind2en jottek 1 otlettel amit a masik megcsinalt.
es olyan is volt h 1 bizonyos ideig (azt hiszem 2 het volt,de ez toltelek fugg) nem volt szabad 1mashoz erni. semennyire. se oleles, se puszi, se szex. a tiltas iszonyuan felcsigazta oket. mikor lejart a "probaido" egymasnak estek :)
remelem tudtam segiteni. ne add fel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!