Szerintetek "gáz", hogy még nem költöztem el otthonról?
19 éves vagyok dolgozom, a fizetésből pedig az egyetemet finanszírozom. Sajnos a fizetés nagy része elmegy az iskolára, így nem tudok még elköltözni otthonról. kb. 22 éves koromig maradok még, mert akkor végzem el az iskolát és remélhetőleg stabil állást tudok szerezni. Azért kérdezem főleg, mert itt az oldalon az emberek írják, hogy 20 éves korukban több millió van a számlájukon, saját vállalkozás, lakás. Lehet, hogy én kicsit visszamaradt vagyok...
Köszönöm a válaszokat.
Figyelj, ha itt az oldalon többen azt írják, hogy ők bizony az angol királynő személyesen, gondolod, hogy mindegyik igazat beszél?
Ne azzal foglalkozz, hogy vadidegenek mit írnak egy anonim oldalon! Alapozd meg a jövődet, örülj neki, hogy megteheted, hogy nem muszáj elköltöznöd, amíg nem akarsz.
Én is 23 évesen költöztem el a szüleimtől, mégsem éreztem "visszamaradottnak" soha magam :)
Nem gáz. 30 felé közeledve már viszont erősen közelít afelé.
Én is külön élek, és tény, hogy rengeteget dolgozom, és azt a pénzt mind elviszi a megélhetésem. Ha a szüleimmel tudnék lakni, akkor egy csomót félre tudnék tenni.
Viszont neked is azt ajánlom, hogy ami pénz nem megy el az egyetemre, azt tedd félre! Nagyon sokat számít, ha az embernek van egy kis indulótőkéje!
Szerintem se gáz :)
Én is így vagyok vele, mint az előző, a suli miatt albérletben lakom, de amint nincs semmi elintéznivalóm Pesten, jövök haza, itt a családom, kutyám, szobám meg minden :) Ha végzek a sulival és úgy alakul, hogy itt a szülővárosomban lesz munkám, akkor lehet, hogy itthon is maradok amíg nem lesz valakim akivel lehet szépen közös lakást/házat tervezgetni :) Addig minek? Ha külön háztartásom lenne csak rosszabbul jönnénk ki mindannyian.
23L
25 évesen költöztem el, mert addig nem lett volna lehetőségem. Ma már van saját házam, családom, a saját lábamon állok. Hálás vagyok a szüleimnek, mert ha 18 évesen kidobnak, semmi sem lett volna belőlem. Akkor minek neveltek?
Aki szülővé válik, annak mindent meg kell tennie a gyermeke boldogulásáért. Nekem a lehetőség 25 évesen jött el, másnak korábban. Nem az otthon élés a ciki, hanem az, ha valaki nem akar dolgozni vagy tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!