Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy gyereket...

Hogy lehet egy gyereket Brendon Jánosnak nevezni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 18:32
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
71%
NA MEG 8 testvér mellett nem lesz könnyű dolga:S
2011. jan. 1. 18:42
 12/47 anonim ***** válasza:
60%
vagyis 7 testvér mellett
2011. jan. 1. 18:42
 13/47 anonim ***** válasza:
73%
A Kevin, és a Rómeó már lefutott név a cigányoknál? Most a Brendon dívik?
2011. jan. 1. 18:43
 14/47 anonim ***** válasza:
97%

Apu és anyu tanakodnak, hogy mi legyen a kis porontyuk neve. Anyunak a divatos nevek tetszenek, apu viszont követné a családi hagyományt, nevezetesen, hogy a fiú gyermek örökli édesapja nevét. Végül egyezségre jutnak, és Brendon Jánosnak nevezik el a kisgyermeküket.

Szerintem valahogy így lehetett.

2011. jan. 1. 18:46
 15/47 anonim ***** válasza:
81%

Simán lehet, manapság sok szülő elmebeteg. Nem csak a romák, náluk még nem is lenne fura.. Viszont alattam lévő évfolyamra jár pár fura nevű csaj. PL.: Kovács Brenda. Nem cigány, szőke hajú, hullafehér bőrű, világoskék szemű csaj. Elég gáz a kovácshoz egy ilyen név. Másiknak nem tudom a vezeték nevét, de a keresztneve Tiffani.... Tifinek hívják. :D Ő se cigány.

Nekem nincs bajom az idegen nevekkel, hogyha passzol a vezetéknévhez és nem néz ki röhejesen magyarul leírva. De sajnos sok szülő idióta. :S

2011. jan. 1. 18:48
 16/47 anonim ***** válasza:
74%
brendon az semmi de a baba nem valami szép se az anya...már bocsánat
2011. jan. 1. 18:52
 17/47 anonim ***** válasza:
95%
Pont ezen akadtam ki én is...és nem a Brendon a vezetékneve, mivel az anyuka Fejes Ferencné...szóval akkor Fejes Brendon János. Minek ad Brendont, ha Jánost kap a gyerek? Vagy Jánost minek ad a Brendon mellé? Szerintem amúgy is undorítóak ezek a nevek, Amerikából meg akárhonnan átvett divatnevek. De hát így párosítani a kettőt...szörnyű...
2011. jan. 1. 18:53
 18/47 anonim ***** válasza:
78%
Azért az orvos sem semmi, Dr. Bugyi János :) :) :)
2011. jan. 1. 18:54
 19/47 A kérdező kommentje:
a Jancsika olyan tipikusan agyonbukott szakmunkás gyerek név (bocs minden egyetemet végzett Jánostól), a Brendon meg olyan mint egy pelenka reklámarca :S
2011. jan. 1. 18:55
 20/47 anonim ***** válasza:
81%

Pont most mutatták a híradóban:Fejes Brendon János.

Katasztrófa.

2011. jan. 1. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!