Brendon játékkatalógusban milyen kuponok vannak?
Kedves moderátorok!
Köszönöm,hogy átraktátok másik kategóriába a kérdésem,így esélyem sincs,hogy valaki érdemben válaszoljon....lehet,hogy nem konkrétan babás téma,viszont csak a pici gyerekes anyukák tudtak volna válaszolni!!!!
...hát köszönöm...eddig szerettem ezt az oldalt....most csalódtam :-(
Szia! Én is észrevettem, hogy törölték, de a megválaszoltjaim között ott van. :)
Tiszta hü...k, nem értem, miért kellett áttenni máshova. Na mindegy.
Tegnap átvettem a katalógust, leírom milyen kuponok vannak benne. (Én jobbat vártam) :-(
Little Tikes hangszerek 1500 Ft-tal olcsóbban
Grand Step Horse hintaló - 3500 Ft
Brendon felhúzós zenélőjátékok - 1500 Ft
Smart Trike triciklik - 2000 Ft
Bright Starts Cradle & Sway Full Size hinta - 10000 Ft
Brendon 3-D-activity-quilt játszószőnyegek - 3000 Ft
Hapé Eco-toys forma-és színegyeztető játékok -1500 Ft
Brendon és Fehn zenélő körforgók -2500 Ft
Ennyi. Minden kupon más héten érvényes, a készlet erejéig. Okt. 30-től Karácsonyig tart.
Ezen kívül mutatnak még a katalógusban játékokat, de árat nem írnak.
első vagyok...hát ezt az átrakást én sem értem. hiszen vannak kérdések baba magazinos kuponokra is, mégsem teszik át....
de én is köszönöm a választ a kuponokról :)
Nagyon szépen köszönöm,hogy leírtad! ....úgy látom nem nagyon kell igyekeznem érte :-(
Karácsonykor lesz 1,5 éves a kisfiam, persze én hiába veszem a jó játékokat,a mosó- mosogató-gép a legjobb játék számára :-) ...de azért próbálkozok! Még egyszer köszönöm!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!