Mit tennétek? Először meggyanúsít, hogy van valakim, majd utána kapok egy sms-t "Remélem hamarosan leveszik a terhet a vállamról. " Mire én:miről beszélsz? "semmi, igazából senkiről. " Szerintem a 14 hetes magzatomról beszélt.
Én még mindig nem értem, hogy mi a kérdés...
Kérdező, néhány mondatban leírnád a történetet a hozzám hasonló gyenge képességűek kedvéért?
14:19 nagyon jól leírta.(Valaki azért megértette.)
Ezek után vele maradnátok?
A jövendő gyermeket mindketten akarjátok? Mert ha csak úgy teherbe estél, mert a véletlen úgy hozta, akkor talán el kellene gondolgozni azon, hogy van-e értelme megtartani. Ez a pasas menekül a felelősség elől, vagyis még éretlen az apaságra. Ennek akarsz te szülni? Aki még azt is kétli, hogy egyáltalán ő-e az apa?
Szerinted fog ez majd neked segíteni pelenkázni, elviszi majd az orvoshoz, büfizteti, ha kell, toilogatja majd a babakocsiban?
Elvenne egyáltalán, és a gyermeket a pasas elismerné sajátjaként? Megvan, hogy hol fogtok majd lakni, és megvan az is, hogy miból fogtok megélni?
A kérdésedben az zavar a leginkább, hogy úgy fogalmaztál, hogy "... magzatomról..". Vagyis ezt a kis életet csak te érzed magadénak, de ő nem.
Márpedig egy gyereknek apa is és anya is kell!!!!!!!!!!!
Utolsónak:Van lakásom,autóm(hitel nélkül),és munkahelyem!!!
És ne te döntsd már el mikor szüljek gyereket!köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!