Mit tegyek? Teljesen kész vagyok, bizonytalan, nem tudom mit csináljak. :S
Anya és apa elváltak 2 éve mert anyám összejött valakivel.
Meg volt a válás és úgy egyeztünk meg hogy anya és én itt lakunk amíg el nem sikerül adni a házat.Ebbe apa is beleegyezett.
De aztán anya barátja is ide költözött és ezt apa ugye nem nézte jó szemmel.( Szerintem érthető is hiszen ez a ház apának a fél tulajdona)
Apa szólt is hogy nem egyezik bele hogy itt lakjon a hapsi,de miattam nem akart balhézni.(amúgy többször is vissza kellett fogni,mert amikor meglátta a kocsit a ház előtt akkor be akart jönni)
Na és most van egy érdeklődő a ház iránt aki több millióval kevesebbet ajánlott mint amennyiért áruljuk.
Apa ebbe belemenne mert eleve mennek le nagyon az ingatlan árak,másrészt meg a mamával lakik és hát az nem valami leányálom.
Anyának persze jó így,ebből lett megint a veszekedés.
Apa azt mondta ha anya nem egyezik bele hogy eladjuk a házat annak az érdeklődőnek akkor elviszi a fát amit még annó ő vett. (ezt nekem mondta)
Én meg mondtam neki hogy akkor hova költözünk meg minden és akkor mondja hogy Őt az nem érdekli én mehetek hozzá,anyám meg a pasija meg mennek ahova akarnak.
Elmondjam anyának? Meggyőzzem apát valahogyan?( már nem nagyon tudnám szerintem) Vagy mit tegyek? Légyszi mondjatok valami okosat.
köszi előre is.
Hát gondold át, hogy anyuddal, vagy apuddal akarsz-e élni, a többivel meg ne foglalkozz. 13 évesen már ehhez van jogod. De ezt komolyan mondtam, mert ha bíróságra kerülne is elhelyezésed, (értem h erről most szó sincs) akkor is megkérdeznének, hogy kivel akarsz élni.
Az ingatlanügyből meg maradj ki. Úgyis csak kapnád, hogy jaj mucuka te ehhez nem értesz, meg ez a felnőttek dolga. Még akkor is, ha egy ésszerű javaslattal állnál elő. Még velem is hajlamosak így bánni néha a szüleim, ennél sokkal jelentéktelenebb dolgokban is. XD
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!