Nagyon szánalmas ha ma-a születésnapomon-egyedül ülök a gép előtt, az asztalon egy bögre teával és a gyakori kérdések "családi kapcsolatok" témakörében válaszogatok a kérdésekre?
Neked is ma van a születésnapod?
Különben nem 15 éves vagyok..
Boldog szülinapot!
Én is egyedül vagyok a kutyáimmal .A párommal összevesztem ,mert fontosabb neki a barátaival való bulizás mint én!
Hát ha nem is szánalmas, mindenesetre rendhagyó:D Én nem tudnám(akarnám) itthon tölteni a szilvesztert, de te tudod:) Beteg vagy? Vagy miért nem mentél bulizni?
Mindenesetre boldog születésnapot így utólag is, és B.Ú.É.K:)
relatív. nekem is ez a program már egy jóideje, születésnapomon is ezt csináltam, karácsonykor is. én azért jobban örülnék ha változna a helyzet, de szánalmasnak nem gondolnám. szilveszterkor sem mentem sehová, nem foglalkoztam idén az "ünnepekkel". majd ha fordul a kocka akkor lehet még elég boldog karácsonyom-szilveszterem-születésnapom. van úgy, hogy az embernek rossz időszaka van.
23f
Én Szilveszterkor soha nem megyek sehová. Van néhány élményem, az aluljáróban petárdával focizó rendkívül jól szórakozó emberkékről, vagy az autóból felém hajított petárdákról, köszönöm szépen, nekem ennyi elég. Ők a szánalmasak, nem én. Én inkább itthon maradok és vigyázok a kutyáimra, aztán megpróbálom megtalálni annak a sok kóbor kutyának a gazdáját, akikkel hamarosan találkozni fogok lépten nyomon az utcán.
Amúgy én baromi jól éreztem magam tegnap, csináltam finom sütiket, Apukám főzött, kicsit csatatér volt a konyha, tanulgattam kicsit az olaszt, mert végre volt rá egy kis időm, aztán megnéztünk egy nagyon jó filmet, amit előre mi választottunk ki. Igaz, a legizgalmasabb résznél félbehagytuk egy fél órára, mert éjfél lett és koccintottunk, aztán meg a petárdázások alatt 3 kutya ült az ölemben egyszerre...
De mindezzel együtt nagyon jó kis nap volt.
No gyerekek több érettségről tettetek tanúbizonyságot, mint sok nagykorú.
Én a kötelező "ereszd el a hajam, vár a detoxikáló" stílusú év végi bulizót tartom szánalmasnak! Mi lesz más a naptári napon kívül? No jó az adó és az áremelések, de az más tészta...
Így utólag is boldog születésnapot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!