Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szánalmas ha ma-a...

Nagyon szánalmas ha ma-a születésnapomon-egyedül ülök a gép előtt, az asztalon egy bögre teával és a gyakori kérdések "családi kapcsolatok" témakörében válaszogatok a kérdésekre?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 23:15
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Neked is ma van a születésnapod?

Különben nem 15 éves vagyok..

2010. dec. 31. 23:51
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Még öt perc és itt az újév! Gondoljunk egymásra és a szebb jövőre!!!!!!!!BUÉK! Mindenkinek!
2010. dec. 31. 23:55
 23/29 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot!

Én is egyedül vagyok a kutyáimmal .A párommal összevesztem ,mert fontosabb neki a barátaival való bulizás mint én!

2011. jan. 1. 00:23
 24/29 anonim ***** válasza:
Sztem nem. Legalább segítesz vkinek :). Én is itt ülök a gép előtt sósperecet eszegetve, háttérben HS7... mondjuk kicsit el vagyok kenődve, mert az összes igen jó barátom hazament vidékre szilveszterezni (ugyan pesti haverok hívtak, de diszkóba nem akarok menni, nem bírom azt a zenét töményen meg a tömeget sem, és olyan emberek hívtak meg, akikkel amúgy sem szívesen mennék bulizni).
2011. jan. 1. 01:02
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát ha nem is szánalmas, mindenesetre rendhagyó:D Én nem tudnám(akarnám) itthon tölteni a szilvesztert, de te tudod:) Beteg vagy? Vagy miért nem mentél bulizni?

Mindenesetre boldog születésnapot így utólag is, és B.Ú.É.K:)

2011. jan. 1. 04:46
 26/29 anonim ***** válasza:

relatív. nekem is ez a program már egy jóideje, születésnapomon is ezt csináltam, karácsonykor is. én azért jobban örülnék ha változna a helyzet, de szánalmasnak nem gondolnám. szilveszterkor sem mentem sehová, nem foglalkoztam idén az "ünnepekkel". majd ha fordul a kocka akkor lehet még elég boldog karácsonyom-szilveszterem-születésnapom. van úgy, hogy az embernek rossz időszaka van.

23f

2011. jan. 1. 12:18
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Én Szilveszterkor soha nem megyek sehová. Van néhány élményem, az aluljáróban petárdával focizó rendkívül jól szórakozó emberkékről, vagy az autóból felém hajított petárdákról, köszönöm szépen, nekem ennyi elég. Ők a szánalmasak, nem én. Én inkább itthon maradok és vigyázok a kutyáimra, aztán megpróbálom megtalálni annak a sok kóbor kutyának a gazdáját, akikkel hamarosan találkozni fogok lépten nyomon az utcán.

Amúgy én baromi jól éreztem magam tegnap, csináltam finom sütiket, Apukám főzött, kicsit csatatér volt a konyha, tanulgattam kicsit az olaszt, mert végre volt rá egy kis időm, aztán megnéztünk egy nagyon jó filmet, amit előre mi választottunk ki. Igaz, a legizgalmasabb résznél félbehagytuk egy fél órára, mert éjfél lett és koccintottunk, aztán meg a petárdázások alatt 3 kutya ült az ölemben egyszerre...

De mindezzel együtt nagyon jó kis nap volt.

2011. jan. 1. 14:37
 28/29 anonim ***** válasza:

No gyerekek több érettségről tettetek tanúbizonyságot, mint sok nagykorú.

Én a kötelező "ereszd el a hajam, vár a detoxikáló" stílusú év végi bulizót tartom szánalmasnak! Mi lesz más a naptári napon kívül? No jó az adó és az áremelések, de az más tészta...

Így utólag is boldog születésnapot :)

2011. jan. 1. 19:46
 29/29 anonim ***** válasza:
egyeltalán nem gáz...vannak akik totál részegen töltik a szülinapukat, vannak, akik mittomén kirándulni mennek, de SENKI SEM EGYFORMA, ha te úgy érzed magad jól, és épp nincs kedved elmenni sehova, csak bent lenni a szobádban, egy jó teával, és netezni, akkor csináld azt..én nem nagyon vagyok az az eljárós, bulizgatós típus, volt már, h szülinapomon kiránduli voltam(najó rokonok elvittek lengyelországba, tök jó volt:)), volt, h barátnőkkel sétáltunk meg ökörködtünk, de nem egyszer volt, (okt.végi vagyok, sokszor rossz az idő olyankor), hogy otthon a szobámban voltam, néztem a kedvenc filmemet, ettem a kedvenc kajámat, és nem éreztem egy cseppet sem hülyén magam, mert akkor éppen az esett jól..szval ha jól esik, ne gondold, h baj van ezzel, h otthon vagy...ha meg nem esik jól, akkor gondolkodj, mit csinálnál szívesen(ami meg is valósítható) és hajrá! Boldog szülinapot!20/L
2011. jan. 1. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!