Nagyon szánalmas ha ma-a születésnapomon-egyedül ülök a gép előtt, az asztalon egy bögre teával és a gyakori kérdések "családi kapcsolatok" témakörében válaszogatok a kérdésekre?
Úgy látom, vagyunk egy páran ilyen "szánalmasak". Először én is attól féltem, hogy nyomorultnak fogom érezni magam életemben először magányosan szilveszterkor, de rájöttem nem az számit mit várnak mások ettől a naptól, csak az amivel én képes vagyok megtölteni. 42 éves tehát már nem fiatal nőci vagyok és ez az év úgy telt számomra, hogy csak túlélésnek nevezhetném nem életnek. Elhagyott a párom és csak a kislányunk léte tartott életben. Minden nap küzdöttem a túlélésért, sokszor még az elemekkel is harcoltam ,de főleg a depresszióval és a kétségbe eséssel. Ma éjjel "képletesen" elégetek minden rosszat és a jövőben a jó dolgok felé szeretnék koncentrálni. Fogadalmat nem teszek, és persze tudom, hogy ez is csak egy olyan éjszaka mint a többi, de azért mégis........ Persze jobb lenne megint családban közösen ünnepelni de mit tehhetnék? Kislányom az Exemnél (akinek pár hónap után már más a felesége) én meg itt bánatoskodom. Éjfélkor azért is kinyitok egy üveg édes finom illatos pezsgőt és belesuttogom az éjszakába a kivánságaimat.
BUÉK.
Ki mondja meg, hogy mi a szánalmas, és miért higgyünk neki?!
Hülyeség ez az egész. Vannak emberek, akik szerint meg az a szánalmas, hogy egy füstös szórakozóhelyen rázod magad neonfényben, vizezett sörrel a kezedben, miközben hatalmi harcot folytatsz néhány másik sráccal egy lány kegyeiért.
Amúgy meg törekedj arra, hogy kihozd a pillanatból a maximumot: élvezd a teádat, és válaszolgass a kérdésekre.
Boldog szülinapot, és B.ú.é.k.!
köszönöm mindenkinek,és mindenkinek,akinek a 2010-es év maga volt a rémálom,és most padlón van,egy sokkal sikeresebb és örömtelibb 2011-es évet kívánok!
15/F!
Nálam dettó ugyanez.Hívtak,de nem mentem,most meg itthon "élvezem" az estémet.
Boldog szuletesnapot!:)
szerintem nem vagy szanalmas:)
Boldog születésnapot!
Én majdnem ugyanezt csináltam, csak a gép előtt ülve tanultam. Nem éreztem magam rosszul miatta. Se buli, se torta, se semmi. Úgy volt, h ajándék se lesz, de aztán mégis kaptam sok-sok teát ^^
Kedves Kérdező,
Boldog születésnapot!
A többieknek pedig, akárkik is legyenek, mindenkinek Boldogabb Új Évet, mindenkinek erővel és reménnyel teli 2011-et!!!!
Nem vagyunk egyedül, még ha csak itt a Gyakori Kérdéseken is. Fel a fejjel, és előre a jövőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!