Annyira nem akartam :' ( Mindenki engem utál. Mit tegyek?
Véletlenül belecsaptam apa szemébe és most minden féreg vagyok :'(!!
Annyira nem akartam, annyira véletlen volt. Anyutól is kaptam egy pofont. Apu rám sem néz legalább 2 órája. :(
Nem sűrűn ütnek meg, csak ha "rossz" vagyok. Ha később érek haza akkor anya aggódik.. De nem hiszem hogy akartak. És tényleg véletlen volt.
Azt hittem hogy a tesóm és meg akartam csapni (de csak azért mert mindig elszalad, meg külömben is pont akkor játszottunk) és apa volt ott és véletlenül szemközt csaptam.. DE NEM ERŐSEN. Hisz a testvérem sem szeretném erősen megütni.
Csak játszottunk.
Hát, ha "csak" ennyi történt, akkor valóban túllihegik a dolgot, de azt sem tartom kizártnak, hogy valami teljesen más (tőled független) dolog miatt feszültek, csak ez volt amitől betelt a pohár és véletlenül éppen rajtad csattant az ostor.
Kívánom hogy oldódjon meg hamar a dolog, számodra pozitív eredménnyel.
Elmeroggyant gyilkos? Jézusom... :S
Egyébként hány éves vagy? :)
Most is az a legrosszabb hogy Ők ott múlatnak viccelődnek/nevetnek. Én meg itt ülök és észre sem vesznek, hogy én hiányzom a csapatból :(
Megfürdök és lefekszem aludni.
Jó északát!!
:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!