Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol fogtok szilveszterezni?

Hol fogtok szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Házibuliban, disco- ban, kocsmában? Melyik a legjobb?
2010. dec. 30. 13:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

bátortalanok, senki nem mert kort írni.

én bevállalom.

nos kb 80% esélyt látok rá hogy itthon maradok 20 éves férfi létemre.

hívtak több helyre is, nem azzal van a gond, hanem azzal, hogy ilyenkor mindenhol heringparty van, boldog boldogtalan belédköt. Amúgymeg semmi másról nem szól ez sem, mint arról hogy berúgok, azt meg akármikor tudom kivitelezni, normális jóhangulatú buliban is.

AM házibuli az igazi, ahova hívtak is, ez a maradék 20 % hogy esetleg elnézek, mert mindig azok a legnagyobbak!

2010. dec. 30. 13:55
 12/29 böiler ***** válasza:

Lementünk volna vonattal Debrecenbe, Tankcsapda koncert, utána valami kocsma, ott rockertyúkok, akik majd az éjszakára való tekintettel felinvitálnak magukhoz, majd másnap a nevükre nem emlékeznénk.

Erre megfáztam, szóval nem lesz itt Debrecenbe menetel. Sőt, sehova nem megyek. Viszont passzívan ellenállok, és 9-kor már aludni fogok. :D

17/F

2010. dec. 30. 13:56
 13/29 anonim válasza:

hát házibuliban.. :D a másik kettő kizárt dolog..

14/L

2010. dec. 30. 13:56
 14/29 anonim ***** válasza:
kettesbe barátommal BP utcáin fogunk inni, itthon pedig rengeteget szexelünk :D
2010. dec. 30. 13:57
 15/29 anonim ***** válasza:
Én eddig mindig itthon szilvesztereztem, szóval most idén bulizni megyek :)
2010. dec. 30. 13:57
 16/29 anonim ***** válasza:
én 26 évs nő vagyok, és itthon leszek a családdal, mert vasárnap mehetek vissza Bp.re melózni...
2010. dec. 30. 13:58
 17/29 anonim ***** válasza:
Első vagyok 21/L, bár nem tudom ez miért olyan fontos :)
2010. dec. 30. 13:59
 18/29 anonim ***** válasza:

Házibuli 90 fővel :DDD Mondjuk az már nem tudom hol lesz házibuli ennyi emberrel... :D

17/F

2010. dec. 30. 13:59
 19/29 anonim ***** válasza:

legjobb barátnőmmel ketten csapunk egy csajos-sminkelős-öltözködős-lelkizős-pletyózós szilvesztert náluk!=) ez lesz az első barátnős szilveszter mindkettőnknek, remélem jól sikerül.

14/L

2010. dec. 30. 14:00
 20/29 anonim ***** válasza:
Mindenhol :) Házibuliban kezdjük még délután, este tíz fele elmegyünk a belvárosba, ott lesznek szabadtéri koncertek, ott várjuk meg az éjfélt, utána valami buliba megyünk. Aztán ki tudja, lehet, hogy hajnalban még valami kocsmába is betérünk.
2010. dec. 30. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!