Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy idén ne...

Mit tegyek, hogy idén ne legyen ilyen pocsék szilveszterem? Nekem, vagy a tesóméknak volt igaza?

Figyelt kérdés

Nem sikerült programot szerveznem szilveszterre,mert beteg vagyok,ezért otthon leszek,és tartok is tőle,a tavayli othoni szilveszter miatt.

Tavaly az volt,hogy én a szobámban néztem a tv-t és gépeztem,m.Itt volt a bátyám nője is,a konyhában tv-ztek,bátyám fel volt rám csesződve,hogy én miért fekszem bent a szobámban,miért nem megyek ki hozzájuk a konyhába,egész este ki se mentem a konyhába-ilyeneket vágott a fejemhez.Ki volttam rájuk nagyon bukva,mert azt mondták,hogy megyünk kirándulni szilveszterkor.De a kirándulás nem jött össze,bátyám szilveszterkor délelőtt mondta,hogy nem lesz kirándulás...erre kiakdtam,mert szólhattak volna előbb is ,mert akkor szervezhettem volna magamnak én programot haverokkal,és nem kellett volna a szobámban gubbasztani.

Ennek a tetőfoka az volt,hogy éjfélkor koccintottunk,és a bátyám nője kitalálta,hogy én nem koccintottam vele,ami persze nem igaz,csak ő találta ki.És haragudott is rám a tesóm nője meg a tesóm is.Ezek után is elvárták,hogy én ott üljek kint a konyhában velük,mint egy dedós éjfél után

ez volt talán életem legrosszabb szilvesztere.

2010. dec. 28. 15:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
a tesóm bnőjével akkor nem volt túl fényes a viszonyunk
2010. dec. 28. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:

sajnállak nagyon.

én sem megyek sehová, nem hívott senki :(

van itt vki fejér megyéből? nem lenne kedvem eljönnie velem vhová?

2010. dec. 28. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Fejér megyében hol?
2010. dec. 28. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:44

Dunaújváros és környéke

2010. dec. 28. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Hu hát messze van egy kicsit:(

Mert én meg Bicske környékén leszek holnaptól 3.áig.:(Ha közelebb lennél, mondanám, h gyere el.

2010. dec. 28. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!