Mit tegyek, hogy idén ne legyen ilyen pocsék szilveszterem? Nekem, vagy a tesóméknak volt igaza?
Nem sikerült programot szerveznem szilveszterre,mert beteg vagyok,ezért otthon leszek,és tartok is tőle,a tavayli othoni szilveszter miatt.
Tavaly az volt,hogy én a szobámban néztem a tv-t és gépeztem,m.Itt volt a bátyám nője is,a konyhában tv-ztek,bátyám fel volt rám csesződve,hogy én miért fekszem bent a szobámban,miért nem megyek ki hozzájuk a konyhába,egész este ki se mentem a konyhába-ilyeneket vágott a fejemhez.Ki volttam rájuk nagyon bukva,mert azt mondták,hogy megyünk kirándulni szilveszterkor.De a kirándulás nem jött össze,bátyám szilveszterkor délelőtt mondta,hogy nem lesz kirándulás...erre kiakdtam,mert szólhattak volna előbb is ,mert akkor szervezhettem volna magamnak én programot haverokkal,és nem kellett volna a szobámban gubbasztani.
Ennek a tetőfoka az volt,hogy éjfélkor koccintottunk,és a bátyám nője kitalálta,hogy én nem koccintottam vele,ami persze nem igaz,csak ő találta ki.És haragudott is rám a tesóm nője meg a tesóm is.Ezek után is elvárták,hogy én ott üljek kint a konyhában velük,mint egy dedós éjfél után
ez volt talán életem legrosszabb szilvesztere.
sajnállak nagyon.
én sem megyek sehová, nem hívott senki :(
van itt vki fejér megyéből? nem lenne kedvem eljönnie velem vhová?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:44
Dunaújváros és környéke
Hu hát messze van egy kicsit:(
Mert én meg Bicske környékén leszek holnaptól 3.áig.:(Ha közelebb lennél, mondanám, h gyere el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!