Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a házasságban...

Szerintetek a házasságban élők hány százaléka csalja meg a párját? Mennyire gyakori a félrelépés?

Figyelt kérdés
Mostanában több meglepő esetről is hallottam a környezetemben.
2010. dec. 28. 13:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok statisztikát mondani, még csak ötletem sincs. A környezetemben nem sokról tudok, de gondolom, olyan is van, amiről nem tudok, úgyhogy én olyan 30-40%-ra tippelnék, de jelzem, hogy nem csak a házasságban élőkre vonatkozóan, hanem az élettársi kapcsolatban levőkre és az együtt élőkre vonatkozóan is.
2011. júl. 25. 17:14
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Anyám úgy csalta apámat, h senki nem tudta. Észre se vettük. Mindennap időbe ment és jött, soha nem volt olyan h eltűnt volna órákra.

Ezt szerintem nem lehet felmérni.

2011. júl. 25. 17:34
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt több felmérés is 40-55% közé teszi - hogy legyen valami hivatalosabb adat is. Férfiaknál kicsit magasabb az arány, ha nemi bontásban nézzük, de nem vészesen.

Ahol 49%-ot írtak a nőkre, ott 55%-ot a férfiakra.

2011. júl. 25. 17:39
 24/31 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Ez pedig egy konkrét felmérés, magyar, egy évvel ezelőtti, 220 ezres mintán, így reprezentatív.

Férfiaknál 50%, nőknél 30-35%.

2011. júl. 25. 17:42
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

35 év felettiek esetében olyan 70%-ra tippelek, hogy valamelyik a két fél közül már félrement.

Több családos férfi próbálkozott már be nálam is (de passzoltam őket), de a vállalati bulikon sorra próbálnak rámászni a kolléganőkre.

Baráti körben dettó, van anyuka aki a neten felszedett pasikhoz jár.

2011. júl. 25. 18:05
 26/31 anonim ***** válasza:
44%
azért ne feledjük, több gyerekes öreg nő, nem sokaknak kell...
2011. júl. 25. 19:04
 27/31 anonim ***** válasza:
93%

"azért ne feledjük, több gyerekes öreg nő, nem sokaknak kell..."

Nehogy azt hidd, a környezetemben lévő 35-40 éves anyukákról tudnék mesélni.

2011. júl. 25. 19:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Úristen mennyi ribanc pasi:S:S és így menjen férjhez az ember lánya:O
2011. júl. 25. 19:23
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 50-50% kb a nők és a ffiak aránya.

Az én utcámban a nők közül 4-5 megcsalta a férjét többször is, ki is derült, de a férjekről ez nem mondható el.

Anyum munkahelyén a hat 50-56 éves kolleganőből kettő maradt hűséges, a többi mind csalta az öregedő férjüket. Az egyik azt mondta hogy azért mert a férje csak maszatol, a másik meg azért csalta mert régebben mindig verte:O

A harmadik mert nem jönnek ki.

A kettő hűséges az csak azért volt az, mert nem érdekelte őket a szex, meg kövérek és slamposak voltak.

Én azt mondom hogy a nők 40 év felett kezdenek kikacsintgatni tapasztalatom szerint.

26L

2011. júl. 25. 19:28
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
A több gyerekes öreg férfiak még annyira sem kelendőek,mint az ugyanilyen nők.Szerintem is idősebb korban kezdenek a nők félrekacsintgatni,van egy 42 éves kolléganőm,aki 27 éves szeretőt tart,és rajta kívül is van 2 nő,akinek van szeretője.Ilyen korban már nem csoda,hogy fiatal,feszes testű férfiakra vágynak az öregedő férjeik mellett.Én 50-60%-ra tippelnék.
2011. júl. 25. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!