Szerintetek a házasságban élők hány százaléka csalja meg a párját? Mennyire gyakori a félrelépés?
Anyám úgy csalta apámat, h senki nem tudta. Észre se vettük. Mindennap időbe ment és jött, soha nem volt olyan h eltűnt volna órákra.
Ezt szerintem nem lehet felmérni.
Itt több felmérés is 40-55% közé teszi - hogy legyen valami hivatalosabb adat is. Férfiaknál kicsit magasabb az arány, ha nemi bontásban nézzük, de nem vészesen.
Ahol 49%-ot írtak a nőkre, ott 55%-ot a férfiakra.
Ez pedig egy konkrét felmérés, magyar, egy évvel ezelőtti, 220 ezres mintán, így reprezentatív.
Férfiaknál 50%, nőknél 30-35%.
35 év felettiek esetében olyan 70%-ra tippelek, hogy valamelyik a két fél közül már félrement.
Több családos férfi próbálkozott már be nálam is (de passzoltam őket), de a vállalati bulikon sorra próbálnak rámászni a kolléganőkre.
Baráti körben dettó, van anyuka aki a neten felszedett pasikhoz jár.
"azért ne feledjük, több gyerekes öreg nő, nem sokaknak kell..."
Nehogy azt hidd, a környezetemben lévő 35-40 éves anyukákról tudnék mesélni.
Szerintem 50-50% kb a nők és a ffiak aránya.
Az én utcámban a nők közül 4-5 megcsalta a férjét többször is, ki is derült, de a férjekről ez nem mondható el.
Anyum munkahelyén a hat 50-56 éves kolleganőből kettő maradt hűséges, a többi mind csalta az öregedő férjüket. Az egyik azt mondta hogy azért mert a férje csak maszatol, a másik meg azért csalta mert régebben mindig verte:O
A harmadik mert nem jönnek ki.
A kettő hűséges az csak azért volt az, mert nem érdekelte őket a szex, meg kövérek és slamposak voltak.
Én azt mondom hogy a nők 40 év felett kezdenek kikacsintgatni tapasztalatom szerint.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!